Sancaktepe News GÜNDEM GÜNDEM Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ÖLÜ’N BİZİ AYIRANA DEK OYUNU SANCAKTEPE’DE PERDE AÇIYOR

Bu haber 09 Kasım 2021 - 18:44 'de eklendi ve 226 views kez görüntülendi.

Yılın en beğenilen tiyatro oyunlarından biri olan “ÖLÜ’N BİZİ AYIRANA DEK” Sancaktepe’de

Başrollerini ünlü oyuncular Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu’nun oynadığı ve sanatseverlerin gününe renk katacak bol eğlenceli “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” tiyatro oyunu Sancaktepeli izleyicileriyle buluşuyor. Oyun evlilik konusunu kara komediyle mercek altına alıyor.

Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde sahnelenecek oyunun konseptini, ünlü best seller yazarı ve medya fenomeni Pucca (Selen Pınar Işık), senaryosunu ise “Bir Kadın Bir Erkek” dizisi senaristlerinden Murat Dişli, Alper Atalan ve Zeki Enes Akkan ortaklaşa yazdılar.

 Sanatseverler, 12 Kasım Cuma saat 20.30 da Sancaktepe’de perdesini açacak oyun için biletlerini Biletix ve Kültür Merkezi girişindeki gişelerden temin şirinevler escort edilebilir.

Oyunun konusu ise kısaca: Cansu ve Serdar, evlilik hayatı canlarına tak etmiş ve boşanmaya karar vermiş bir çifttir. Boşanmadan bir gece önce kendileri için düzenlenen bir kutlama partisine katılırlar. Ancak sabah aynı yatakta uyanırlar! Bir gece öncesine dair çok az şey hatırlayan Cansu ve Serdar’ı bekleyen asıl sürpriz, salondaki kanepede uzanmakta olan cesettir. Katilin kim olduğu sorusuna yanıt ararken bir taraftan da evliliklerini, geçmişlerini, ilişkilerinin bu duruma nasıl geldiklerini yeniden değerlendirmeye başlarlar. Bu arada da bambaşka sürprizlerle dolu olaylarla mücadele etmeye çalışacaklardır.