MUSTAFA KOCAGÖZ den GAZETEMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ -Sancaktepe News

SON DAKİKA

MUSTAFA KOCAGÖZ den GAZETEMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Bu haber 18 Ekim 2020 - 23:20 'de eklendi ve 104 views kez görüntülendi.

MUSTAFA KOCAGÖZ den GAZETEMİZE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cadde News ve Sancaktepe News Gazetemizin yeni açılan ofisini Sancaktepe Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Dernek Başkanı Mustafa Kocagöz ziyaret etti.

Sancaktepe Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Dernek Başkanı Mustafa Kocagöz den Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk’e Cadde News ve Sancaktepe News Gazetemizin yeni açılan ofis için hayırlı olsun ziyareti.

Sancaktepe Kaymakamlığının yanında faaliyette başlayan Cadde News, Sancaktepe News Gazetesi ve Sancaktepe News TV ofisini ziyaret ederek hayırlı olsun temennisini Gazetemiz genel yayın yönetmeni Halit Soytürk’e ileten Sancaktepe Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Dernek Başkanı Mustafa Kocagöz, “ilçemiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Gazetemize akşam saatlerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Sancaktepe Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Dernek Başkanı Mustafa Kocagöz, “Sancaktepe News Gazetesi yapmış olduğu çalışmalar ile ilçemizin sesi olmaya çalışıyor. Üç bölgeden oluşan Sancaktepe İlçemizin her noktasından haberdar olması, ilçede bulunan STK, kamu kurum ve siyasi partilerden haberdar olmanızın yanında ilçemizde yaşanan sıkıntıları ve güzelliklerini de gazetenizde yer vermeye çalışmanız takdire layıktır. İlçemize hizmet vermek için açmış olduğunuz yeni hizmet ofisi Sancaktepe’ye hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, “gazete olarak esnaflarımızın yanındayız. İlçemizde esnaflarımızın aidat ödedikleri esnaf kurumları var. Özellikle pandemi döneminde Sancaktepe deki esnaflarımıza pek fayda sağladıkları söylenemez. Sancaktepe merkezli esnaf odası için yapmış olduğunuz çalışmaların bürokrasi engeline takıldığını biliyorum. Yaklaşık on bin civarında esnafın çarelerini diğer ilçelerde araması üzücü. Dernek olarak esnafların menfaati için yapacağınız tüm çalışmalarda gazete olarak yanınızdayız” ifadelerini kullandı.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette başlıca konu pandemi sürecinde esnafların yaşadıkları sorunlar oldu. Ziyaret fotoğraf çekimi ile sona erdi.