Sancaktepe News GÜNDEM - Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

MUSTAFA KARLI; GENEL BAŞKANIMIZIN KATILIMI İLE KONGREMİZİ YAPACAĞIZ

Bu haber 24 Nisan 2021 - 18:59 'de eklendi ve 175 views kez görüntülendi.

MUSTAFA KARLI; GENEL BAŞKANIMIZIN KATILIMI İLE KONGREMİZİ YAPACAĞIZ

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün Sancaktepe İlçe Başkanı Mustafa Karlıyı ziyaret etti.

Sancaktepe İlçe Başkanı Mustafa Karlı ve ekibini yeni açılan Sancaktepe ilçe merkezinde ziyaret eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün, partililere Gelecek partisinin Seçime girmeyi hak kazandığının müjdesini veridi. Ün, Gelecek Partisine yeni katılanlara rozetlerini taktı. İlçe Başkanı Mustafa karlı, “genel başkanımızın müsait olduğu bir tarihte Genel Başkanımızın katılımıyla Sancaktepe’de pandemi kurallarına riayet ederek güzel, coşkulu bir kongre yapacağız” ifadelerini kullandı.

PARTİ OLARAK SEÇİME GİRİYORUZ

Gelecek Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığını ziyaret eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sema Silkin Ün, partililerle tanışarak ve Sancaktepe de özelinde yapılacak çalışmaları partililerle istişare eden Ün, “Gelecek Partisi seçime girmeye hak kazandı. YSK partimiz hakkında yaptığı açıklama ile Gelecek Partisi olarak seçime girebiliyor. İl ve ilçe kongrelerimiz devam ediyor. Parti olarak 1 Haziran’a kadar partimizin teşkilatlanma ve kongrelerimiz bitmiş olacak. Bugün itibariyle yasal olarak seçime girebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

“GENEL BAŞKANIMIZIN KATILIMI İLE KONGREMİZİ YAPACAĞIZ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun müsait olduğu günde kongrelerini gerçekleştireceklerini dile getiren Gelecek partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Mustafa Karlı, “genel başkanımızın müsait olduğu bir tarihte Genel Başkanımızın katılımıyla Sancaktepe’de pandemi kurallarına riayet ederek güzel, coşkulu bir kongre yapacağız. Sancaktepe’de mevcut bir ilçe başkanımız vardı. İşlerinin yoğunluğundan dolayı, yurtiçi yurtdışı seyahatler olduğundan dolayı bir boşluk oluşmuştu”.

Genel merkezin uygun görmesi ile il başkanının da teveccühü ile ilçe başkanı olarak atandığını dile getiren İlçe Başkanı Mustafa Karlı, “Görev verildikten sonra STK’ları ziyaret ettim. Yeni isimlerle güçlü bir şekilde yönetim kurulumuzu oluşturuyoruz. Mahalle temsilciliklerimizin görüşmeleri devam ediyor. Üye çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sancaktepe de en fazla üyesi olan partilerden biri olacağız” ifadelerini kullandı.