Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

MUSTAFA BABACAN; SAMANDIRA TARİHİ İLE YAŞAYACAK

Bu haber 03 Mayıs 2022 - 12:23 'de eklendi ve 450 views kez görüntülendi.

Samandıra Kültür Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin iftarına yoğun katılım. Samandıra’nın Kültürünü ve Tarihini yaşatmak için kurulan Samandıra Kültür Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin Başkanlığını Eyüp Sultan Mahalle Muhtarı Mustafa Babacan İftara katılan tüm Sancaktepeli ve Samandıra’lı hemşerilerilerine teşekkür ederken Samandıra’nın tarihi ve kültürel önemine vurgu yaptı. 

6 Nisan Çarşamba günü Sancaktepe Kasr-ı Hüma Düğün Salonunda yapılan iftar, yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Samandıra Kültür Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin programına Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Belediyesi Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarları, STK temsilcileri, çok sayıda Sancaktepe’li vatandaş katıldı.

Yaptığı konuşmada Samandıra’nın tarihi önemini vurgulayan Samandıra Kültür Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Mustafa Babacan, “Samandıra tarihin her noktasında önemli yere sahip. Bizler dernek olarak Samandıra’nın geçmişten günümüze tarihi, Kültürü ve yaşam tarzını yaşatarak gelecek nesillere aktarmak için çalışmalarımızı dernek faaliyetleri ile yürütmekteyiz. Tarihiyle kültürüyle Samandıra’nın daha iyi bilinmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz’ ifadelerini kullandı