MUHTARLARINDAN TANOĞLU’NA ZİYARET - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

MUHTARLARINDAN TANOĞLU’NA ZİYARET

Bu haber 27 Ocak 2022 - 12:07 'de eklendi ve 173 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Mahalle Muhtarlarından Başhekim Alpaslan Tanoığlu’na ziyaret.

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu’na Sancaktepe Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Sadık Belkıs ve yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sancaktepe Muhtarlar Dernek Başkanı ve Fatih Mahallesi Muhtarı Sadık Belkıs’ın Başkanlığında Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Prof. Dr. Feriha ÖZ Acil Durum Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde İnönü Mahalle Muhtarı Nilüfer Kantekin, Yunus Emre Mahalle Muhtarı Emin Güveli, Mevlana Mahalle Muhtarı İmren Gücükşerbetçi, Veyselkarani Mahalle Muhtarı Tekin Ayılmazdır ve Yenidoğan Mahalle Muhtarı Halil Feyzullah Berber katıldı.

İlçemizde bulunan iki önemli hastanenin ilçeye sağladığı katkıdan dolayı ilçe muhtarları Başhekim Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu’na teşekkür ederken başhekime yeni görevinin hayırlı olmasını temennisinde bulundular. Başhekim Doç. Dr. Alpaslan Tanoğlu, muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaret fotoğraf çekimi ile sona erdi.