MEVLAM ŞİFALAR VERSİN KASIM KILIÇ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

MEVLAM ŞİFALAR VERSİN KASIM KILIÇ

Bu haber 27 Mayıs 2020 - 3:54 'de eklendi ve 307 views kez görüntülendi.

MEVLAM ŞİFALAR VERSİN KASIM KILIÇ

Sultanbeyli Belediyesi çalışanı ve bölge basının yakından tanıdığı Kasım Kılıç’ın tedavisi hastanede devam ediyor.

Sultanbeyli’de Kızılay ve İHH gibi yardım kuruluşlarında yaptığı çalışmalar ile gönüllerde taht kuran ve Sultanbeyli Belediyesi çalışanı Kasım Kılıç’a yapılan Covid 19 testinin pozitif çıkmıştı. Evindeki karantina sürecinde durumunun ağırlaşması sonrası hastaneye kaldırılan Kasım Kılıç,   Sultanbeyli halkının Ramazan Bayramını kutladı.

Sultanbeyli Belediyesinde çalışan Kızılay ve İHH gibi yardım kuruluşlarında yaptığı çalışmalar ile Sultanbeyli’nin sevilen simalarında Kasım Kılıç, Koranavirüs (Covid 19)’a karşı verdiği mücadele devam ediyor. Yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Kasım Kılıç’ın iyi olduğunu paylaşan Davut Ceylan, “dualarıyla kendisine destek olanlara çok teşekkür ettiğini, İslam alemi ve ülkemiz olmak üzere, Sultanbeyli halkının Ramazan Bayramını kutladı” ifadelerini kullandı.

“MEVLAM ŞİFALAR VERSİN”

Koranavirüs (Covid 19) testinin pozitif çıkan Kasım Kılıç’a geçmiş olsun diyen Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, “Kasım kardeşimin evde devam karantina sürecinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılması bizleri üzmüştür. Kasım kardeşimize Cadde News, Sancaktepe News Gazetesi ve Sancaktepe News TV ekibi olarak geçmiş olsun dileklerimizi ve Mevla’m dan dileğim iyileşip aramıza bir an önce dönmesini temenni ederiz” ifadelerini kullandı.