Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

MERHUM HACI ÖMER KANDEMİR’İN MEVLİDİNDE PROTOKOL BİR ARAYA GELDİ

Bu haber 28 Şubat 2022 - 10:54 'de eklendi ve 246 views kez görüntülendi.

AK Parti Sancaktepe Eski ilçe Başkanı Adil Kandemir’in merhum Babası Hacı Ömer Kandemir’in ruhu için okutulan Mevlid de Sancaktepe protokolü bir araya geldi.

Tedavi gördüğü Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 19 Şubat Cumartesi günü vefat eden merhum Hacı Ömer Kandemir için Motta Restaorantta Mevlid okutan AK Parti Sanacktepe Eski İlçe Başkanı Adil Kandemir’i Sancaktepe İlçe Protokolü ve akrabaları yalnız bırakmadı.  

 Motta Restaorantta Merhum Hacı Ömer Kandemir ruhu için okutulan Mevlid’te AK Parti İstanbul Millet Vekili Osman Boyraz, Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sacaktepe Belediye Başkan yardımcıları, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve yöneticileri, Sancaktepe Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşların katıldığı programda Sancaktepe İlçe Müftüsü Muammer Turan yaptığı dua sonrası katılımcılara yemek ikram edildi.

19 Şubat tarihinde tedavi gördüğü Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden merhum Hacı Ömer Kandemir, 20 Şubat Pazar günü Çankırı İli Orta ilçesi Elmalık Köyü Merkez Caminde Cenaze Namazı sonrası köy mezarlığına defnedilmişti.