KELEŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

KELEŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Bu haber 15 Ekim 2022 - 22:15 'de eklendi ve 502 views kez görüntülendi.

Tolgahan ile Rabia muradına erdi. Sancaktepe Zigana Spor Kulüp Antrenörü Tolgahan Keleş ile Rabia Zor dünya evine girdi.

Sancaktepe Zigana Spor Kulüp Başkanı İhsan ve Nurşen Keleşin oğlu Sancaktepe Zigana Spor Kulüp Antrenörü Tolgahan Keleş ile Ali ile Nurcan Zor’un evladı Rabia Zor ile Samandıra Motto Rastaurant’a düzenlenen Düğün töreni, Sancaktepe Siyaseti ve Spor camiasını bir araya getirdi.  

Rabia ile Tolgahan Keleş’in nikahlarını Sancaktepe Belediye Başkan Danışmanı Kemal Ayyıldız kıyarken Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Sancaktepe MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ve Sancaktepe Belediyesi Meclis Başkanı Haşim İskender mutlu günlerine şahitlik etti.

Düğüne katılan misafirler ile tek tek ilgilenen Sancaktepe Zigana Spor Kulüp Başkanı İhsan Keleş, “bir evladımızı daha evlendirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Düğünümüzde bizleri yalnız bırakmayan Sancaktepe Siyaseti, STK Temsilcileri ve Spor camiasına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Cadde News ve Sancaktepe News Gazetesi ailesi olarak Rabia ile Tolgahan Keleş çiftine çıkmış oldukları evlilik makamında bir ömür boyu mutluluklar dileriz.