KAYMAKAM KARAKAYA'DAN ŞEHİT ANNESİNE ANLAMLI ZİYARET - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

KAYMAKAM KARAKAYA’DAN ŞEHİT ANNESİNE ANLAMLI ZİYARET

Bu haber 16 Mayıs 2022 - 18:34 'de eklendi ve 644 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Anneler Günü Münasebetiyle Şehit Annelerini Ziyaret Etti

Kaymakam Ahmet Karakaya, şehidimiz İsmail Kilit’in annesi Zeynep teyzemizi ve şehidimiz Yücel Ürün’ün annesi Yosma teyzemizi ziyaret ederek;  çiçek takdim etti ve onların nezdinde tüm annelerin “Anneler Günü”nü kutladı.

“SİZ ŞEHİT ANNELERİNİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ”

Şehit evlerinde Kur’an tilaveti ve duaların okunmasının ardından şehit annelerine şükranlarını dile getiren Kaymakam Ahmet Karakaya “Evlatları Allah yolunda, Vatanın bölünmez bütünlüğü için seve seve canlarını feda ederken, bizlere emanet edilen Şehit Annelerine ne kadar hizmet etsek azdır. Sizlere ne kadar sevgi, saygı, şefkat göstersek de yine de haklarınızı ödeyemeyiz. Vatanımız ve kutsal değerlerimiz için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakâr anneleri olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Sizlere mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum” dedi.

Ziyaretsırasında Kaymakam Ahmet Karakaya’ya Sultanbeyli Müftüsü ve Sancaktepe Müftü V. Hasan Erdoğan, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Özdemir, Sancaktepe Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Alper Alp, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı J.Asb.Kd.Bçvş Ali Memiş, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Erkan Akgül ve mahalle muhtarları da eşlik etti.