Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

KAYMAKAM KARAKAYA, PAŞAKÖY İLK ve ORTA OKULUNU ZİYARET ETTİ

Bu haber 31 Mart 2022 - 20:19 'de eklendi ve 106 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya okulları ziyaret etmeye devam ediyor.

Kaymakam, Ahmet Karakaya, Paşaköy İlk ve Orta Okul ziyaretinde öğretmenler odasında öğretmemenler ile tanıştıktan sonra okulda bulunan kütüphanede kitap ve ders çalışan öğrenciler ile sohbet ederken sınıf ziyaretinde ilk okul öğrencilerine sorular sorarak sohbet eden Kaymakam Karakaya’ya öğrenciler çiçek taktim etti.

Sancaktepede bulunan kamu kurumları ve okulları ziyaret etmeye devam eden Kaymakam Ahmet Karakaya’nın Paşaköy İlk ve Orta Okul ziyaretinde Sancaktepe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, Sancaktepe İlçe Jandarma Komutanı Üst Teğmen Mustafa Kemal Başan, Paşaköy İlk ve Orta Okul Müdürü Osman Aydın, Paşaköy Mahalle Muhtarı Şaban Korkut ve öğretmenler okul kapısında karşıladı.

Paşaköy İlk ve Orta Okulunu ziyaret eden Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş ve Paşaköy İlk ve Orta Okulu Müdürü Osman Aydın’dan okul hakkında bilgi alan Kaymakam Karakaya, Çocukları tarafından çiçeklerle karşılandı. Kaymakam Ahmet Karakaya öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti.