Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

KAYMAKAM AHMET KARAKAYA, SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

Bu haber 14 Nisan 2022 - 12:29 'de eklendi ve 160 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları ile iftarda bir araya geldi.

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Kopuzlar Vakfı tarafından hastane bahçesinde kurulan iftar çadırında Sağlık çalışanları, polisler ve vatandaşa iftariyelik dağıttı.

İftar öncesi Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek hastane bahçesinde kurulan iftar çadırında Sağlık çalışanları, polisler ve vatandaşa iftariyelik ikramında bulunan Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’ya Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op. Dr. İrfan Fırat ve Kopuzlar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Kopuz eşlik etti.

Sağlık çalışanları, polisler ve vatandaşa iftariyelik dağıtımı yapan Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Kopuzlar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Kopuz’a Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesinde verdikleri hizmet için teşekkür ederken Kaymakam Karakaya, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. İrfan Fırat, Kopuzlar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Kopuz ve sağlık çalışanları ile birlikte iftar açtı.