Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

KAYMAKAM AHMET KARAKAYA: HER BİRİNİZ BİZİM İÇİN KIYMETLİSİNİZ

Bu haber 03 Mayıs 2022 - 13:25 'de eklendi ve 123 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Kaymakamlığı yetim ve öksüz çocukları bayramda unutmadı. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, aracılığı ile Sancaktepe Kaymakamlığı Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi 100 yetim ve öksüz çocuğa hediye çeki vererek, çocukların kendi istedikleri bayramlıkları almalarını sağladı.

Bayram öncesinde çocukların sevincine ortak olmak için Sancaktepe de yaşayan öksüz ve yetim çocuklara ulaşılarak Bayramlık kıyafet için hediye çeki verildi. Hediye çekleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personelleri tarafından çocukların evleri ziyaret edilerek, tek tek ulaştırıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya,” Kıymetli evlatlarımız, bugünün küçükleri olsanız da yarın büyüdüğünüzde bu ülke sizlere emanet olacak. Bu nedenle her biriniz bizim için kıymetlisiniz. Okumaktan, çalışmaktan ve üretmekten hiç vazgeçmeyin. Hayatın sizlere güzellikler, mutluluk ve sağlık getirmesini dilerim. Geleceğimizin mimarları olacak siz çocuklarımız olmak üzere ülkemizin ve Türk – İslam aleminin de Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi 2235 aileye 1.155,300tl tutarında Nakdi/Ayni yardım gerçekleştirildiğini dile getiren Kaymakam Ahmet Karakaya, vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirtti.