KAYMAKAM ADNAN ÇAKIROĞLU, NORMALLEŞME DENETİMİ YAPTI -Sancaktepe News

SON DAKİKA

KAYMAKAM ADNAN ÇAKIROĞLU, NORMALLEŞME DENETİMİ YAPTI

Bu haber 04 Mart 2021 - 21:16 'de eklendi ve 166 views kez görüntülendi.

KAYMAKAM ADNAN ÇAKIROĞLU, NORMALLEŞME DENETİMİ YAPTI

Covid-19 denetimleri Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu’nun katılımı ile yapıldı.

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu ve Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz’ın katıldığı denetimlere Zabıta ve polis ekipleri ile Sancaktepe’nin tüm mahallelerinde esnafa ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz, Sancaktepe Emniyet Müdürü Veli Şengül, Sancaktepe Sağlık Müdürü Doktor Mete Güngör ve Sancaktepe Zabıta Müdürü Şahin İnce’nin Sarıgazi merkezde yapılan denetimlerde Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, “Covid-19 salgınına karşı kontrollü normalleşme sürecinin, denetim ve ikaz kültürünü yaygınlaştırmak için vatandaşın topyekûn katılımıyla başarmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sarıgazi merkezde yaptığı denetimler esnasında Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Sancaktepe News TV Genel Yayın Yönetmeni Asiye Soytürk’ün sorularını cevapladı.

Ülke olarak normalleşme sürecine girdiğini dile getiren Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, “İstanbul üçüncü kategori de yer alıyor. İstanbul’umuzun daha iyi yerlere gelebilmesi için vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza hayırlı işler dileyerek durumun daha iyi olması için kendilerinden destek istiyoruz. Sancaktepe ilçemizde sivil olarak 680 kamu personelimiz görev yapıyor. Okul müdürlerinden öğretmenlerimize polislerimizden bekçi ve zabıta arkadaşlarımız görev yapıyor” ifadelerini kullandı.