KAYKAMAM KARAKAYA ŞEHİT AİLELERİNİ UNTUMADI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

KAYKAMAM KARAKAYA ŞEHİT AİLELERİNİ UNTUMADI

Bu haber 18 Şubat 2022 - 12:35 'de eklendi ve 101 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, İlçedeki şehit aileleri ve yakınlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde şehit aileleriyle yakından ilgilenen ve acılarını paylaşan, istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam Karakaya, “Vatanı ve istiklali için canını ve kanını feda etmekten çekinmeyen ve bu uğurda can veren kahraman şehitlerin ailelerini ziyaret etmek bir en önce bir insanı, vatani sorumluluktur” dedi. 

Kaymakam Ahmet Karaya ziyaretler kapsamında yaptığı konuşmasında; “vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden tüm kahramanları rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Şehitlerimizin emaneti olan değerli ailelerine sahip çıkmak onların acılarını, üzüntülerini ve sorunlarını paylaşmak bizlerin üzerine düşen milli bir görev, görevin ötesinde de bir vefa borcudur” ifadelerini kullandı.

Şehit aileleri ise, ziyaretten duyduklarını memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Ahmet Karakaya ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyeretlerde Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’ya  Sancaktepe İlçe Müftüsü Muammer Turan, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Özdemir ve Sancaktepe Sosyal Hizmet Merkez Müdürü Alper Alp de katıldı.

İlk olarak Şehit Er Ercan Çukurçayır’ın Annesi Sabiha Çukurçayır ve ailesini ziyaret eden Kaymakam Ahmet Karakaya ve beraberindeki kurum müdürleri daha sonra Şehit Uzm. Onb. Hakkı Doğan’ın babası Erol Doğan ve Annesi Medine Doğan’ı ziyaret etti.

Ziyaretlerde; şehitlerimizin aziz ruhu için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi.