Sancaktepe News GÜNDEM GÜNDEM Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

KARAKAYA VE YİYİT’TEN VATANDAŞLARA HAMSİ İKRAMI

Bu haber 20 Şubat 2022 - 23:18 'de eklendi ve 103 views kez görüntülendi.

Karakaya ve Yiyit’ten vatandaşlara Hamsi ikramı. Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Bilim Kurulu Üyesi ve Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit’ten vatandaşlara Hamsi ikramı.

Sancaktepe Belediyesi ve Sancaktepe Trabzonlular Derneğinin düzenlediği 4. Hamsi festivalinde Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Bilim Kurulu Üyesi ve Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit’ten vatandaşlara Hamsi ikramı yaptılar.

Etkinlik için emeği geçenlere teşekkür eden Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Sancaktepede 4. Düzenlenen hamsi festivali ile Sancaktepe’li henşehrilerimizi bir araya getirdikleri için yetkililere teşekkür eden Karakaya’ya Sancaktepe Trabzonlular Dernek Başkanı Attila Çebi, 61 Ahmet Karakaya yazılı Trabzon Spor formasını taktim etti.

 Sancaktepe 4. Hamsi Festivaline katılan vatandaşalara hamsi İkramını Kaymakam Ahmet Karakaya ve Prof. Dr. Nurettin Yiyit, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Buyruk ve Sancaktepe Trabzonlular Dernek Başkanı Atilla Çebi ızgaralara hamsi düzerek mangal başında pişirdikleri hamsileri ekmek arası yaparak vatandaşlara ikram ettiler.   

Karakaya ve Yiyit’ten vatandaşlara Hamsi ikramı. Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Bilim Kurulu Üyesi ve Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit ve Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Çiftçi alandaki bulunan stantları gezerek vatandaşları sohbet ettiler.