Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

KARAALİOĞLU, DÜNYAYA YÖN VEREN GELECEĞİMİZİ ŞEKİLLENDİREN TÜM KADINLARIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Bu haber 07 Mart 2022 - 23:59 'de eklendi ve 191 views kez görüntülendi.

Sancaktepe ilçemizin tek kadın ilçe başkanı olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu’ndan anlamlı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü mesajı.

Son yıllarda yaşanan Kadına, Çocuklara ve Hayvanlara yapılan şiddete dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, “Toplumda infial yaratan kadına yönelik şiddet olaylarının ne dinimizle ne de geleneğimizle hiçbir şekilde bağlantısı olmadığı gibi, şiddeti uygulayanın herhangi bir siyasi fikirle de bağdaştırılması doğru değildir. Dünyaya yön veren, geleceğimizi şekillendiren, yeni nesilleri yetiştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, “Allah insanları yaratırken kimseye diğerinden farklı bir özellik vermemiş, hepimizin canlı olduğu bu Dünyada insanları birbirinden ayıran en büyük özelik kalplerinde taşıdıkları sevgidir. Sevgisiz insanın elinden yenen yemek insanı hasta eder, sevgisiz insan yaydığı kötü enerjisiyle bulunduğu ortamı karartır. Yüce Allah’ın bizleri sevgiyle yarattığı ve her canlı için ilk önce merhametin işaret edildiği güzel dinimiz kadınları baş tacı yapmıştır.

Türk’ün töresinde kadınlar “han” olup kıymet görürken, dinimiz cenneti annelerin ayaklarının altına sermiştir. Son dönemde üst üste yaşadığımız ve bizleri derdinden sarsan, ciğerimizi yakan, kadına, çocuğa, hayvana şiddet ve benzeri olayların sevgisiz kalplerin ellerinde büyüdüğünü açık bir biçimde belirtmekte fayda var. Erenler “Vicdanı olmayanın dini olmaz” derler.

Toplumda infial yaratan kadına yönelik şiddet olaylarının ne dinimizle ne de geleneğimizle hiçbir şekilde bağlantısı olmadığı gibi, şiddeti uygulayanın herhangi bir siyasi fikirle de bağdaştırılması doğru değildir. İçinde bulunduğumuz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle yaşadığımız kötü günlerin son bulmasını, kötü insanların uslanmasını, doğru yolu bulmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Dünyaya yön veren, geleceğimizi şekillendiren, yeni nesilleri yetiştiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.