KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DAVET - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DAVET

Bu haber 08 Haziran 2021 - 20:13 'de eklendi ve 155 views kez görüntülendi.

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Türk Kızılay’ı ile birlikte ihtiyaç sahipleri için kan veren gönüllü kan bağışçılarını kutlamak ve gönüllü güvenli kan ihtiyacına toplumun dikkatini çekmek amaçlı kan bağışı kampanyası düzenliyor.

“KAN İHTİYAÇ DEĞİL SÜREKLİKİLTİR”

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Türk Kızlay’ı Sancaktepe Şube Başkanı Abdülmecit Zengin ve Türk Kızılay’ı Çekmeköy Kan Bağışı Merkez Müdürü Dr. Soner Akdeniz’in bizzat ev sahipliğinde, 14 Haziran’da “Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü” kapsamında gerçekleştirilecek. “Kan Bağışı Günü” Dünya Sağlık Örgütü tarafından 2005 yılından bu yana her yıl “14 Haziran “Dünya Kan Bağışçıları Günü” olarak kutlanırken, Ülkemizde de Türk Kızılay’ı bu bağışın bayrağını taşıyor.

“Kan Bağışı” Programı 14 Haziran Pazartesi günü Sancaktepe Kaymakamlık binası önünde “Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü’nde kamuoyunda gönüllü kan bağışının öneminin pekiştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına ilişkin bilgilendirme yapılarak, kan bağışı konusunda davranış değişikliği ve kalıcı bilinç yaratılması amaçlanmaktadır.

Kan verme yeri ve tarihi…

Sancaktepe Kaymakamlık Önü 14 Haziran Pazartesi