KALP DAMAR CERRAHİ KLİNİĞİ, 100. HASTASINI TABURCU ETTİ -Sancaktepe News

SON DAKİKA

KALP DAMAR CERRAHİ KLİNİĞİ, 100. HASTASINI TABURCU ETTİ

Bu haber 24 Mart 2021 - 20:53 'de eklendi ve 625 views kez görüntülendi.

KALP DAMAR CERRAHİ KLİNİĞİ, 100. HASTASINI TABURCU ETTİ

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Kliniğinde 100. açık Kalp ameliyatı olan Aydın Pembetürk, Sağlığına kavuşarak taburcu oldu.

Doç. Dr. Murat Uğur ve ekibi başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Kliniği de Aydın Pembetürk’ün ameliyatı, 100. Açık Kalp Ameliyatını yapan Doç. Dr. Murat UĞUR ve ekibi başarılarının haklı gururunu yaşıyor.

Başhekim Prof. Dr. Nurettin Yiyit’in yaklaşık iki yıl önce Doçent Doktor Murat Uğur’un idari sorumluluğunda kurulan Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Kliniği ekibi 100. Ameliyatın gururunu yaşarken klinikte 24 saat açık kalp ameliyatları yapılmaya devam ediyor.   

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Kliniğinin sorumlusu Doç. Dr. Murat Uğur, “Sancaktepe Eğitim Araştırma Hastanesinde Kalp Damar Cerrahisi Ameliyatlarını 16 Nisan 2019 tarihinde başladık. İlk açık kalp ameliyatından sonra araya giren pandemi den dolayı 16 ay ara vermek durumunda kaldık. Ameliyatlarımız bu nedenle biraz gecikmeli olsa da geçtiğimiz hafta 100. Açık Kalp ameliyatımızı yaptık. Hastanemizde şu anda haftanın her günü 24 saat önce açık kalp ameliyatları alınabilmektedir.

Hastanın acil servise göğüs ağrısı ile geldiğini dile getiren Doç. Dr. Murat Uğur, “Yapılan anjiyo sonrası ameliyat kararı verildi. Hastamızın iki damarına baypas ameliyatı yaptık ama ya sonrasında her şey istediğimiz şekilde gitti. 1 günlük yoğun bakım takip süreci sonrası hastamızı servise aldık 6 günde hastamızı gönül rahatlığı evine gönderiyoruz” şeklinde konuştu.