İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Bu haber 26 Mart 2020 - 11:05 'de eklendi ve 91 views kez görüntülendi.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Sancaktepe’nin ilk haftalık gazetesi bugün yayın hayatına başladı.

Sancaktepe News Gazetesi haftalık olarak çıktığı yayın hayatına bugün birinci sayısıyla başlıyor. 

2008 yılında iki ilçeden üç beldenin birleşmesiyle kurulan Sancaktepe 19 mahalleden oluşan bir ilçe. Kurulduğunda yaklaşık 250 nüfusa sahip olan Sancaktepe ilçemiz bugün 450 nüfusa yaklaşmıştır. 450 bin nüfusu bulunan Sancaktepe ülkemizin tüm illerinden insanların bir arada yaşadığı mozaiğini oluşturmaktadır.  Bizler Ajans Cadde ekibi olarak Sancaktepe’nin sağcısı, solcusu, alevi’si, sunisi bir arada yaşadığı ilçemizde bu atmosferi ilçenin adıyla taçlandırmak için Sancaktepe News Gazetesi olarak yola çıktık.

Sancaktepe News Gazetemizin ilk sayımız.

Ülkemizin 81 ilinin minyatür mozaiğini oluşturan Sancaktepe’mizin 19 mahallesinin düğünü,  nişanı cenazesi, dernekleri, sporu,  kültür sanatını içinde barındıracağı gazetemizde iş ilanları ve zayi ilanları da yayınlanacaktır. İlk sayısı 8 sayfa tabldot boy olarak çıkan gazetemiz haftalık olarak çıkacaktır. Ayda 4 sayı çıkmayı hedefleyen gazetemiz abone sistemi ile yayın hayatını sürdürecektir.

Her Çarşamba günleri dağıtımı yapılacak olan gazetemizi www.sancaktepenews.com, habersancaktepe.com, Facebook, Twitter, Linkedin, İnstagram ve YouTube  Sosyal Medya medya hesaplarımızdan takip edilebilirsiniz.

Sancaktepe’nin tüm haber değeri taşıyan fotoğraf ve videolarını 0534 243 24 80 ve 0553 624 64 02 numaralı hatlardan Watsaap ve Telegram üzerinden bizlere ulaştıra bilirsiniz. Basının olduğu bir ilçede demokrasinin daha iyi işlediğini biliyoruz. 1993 yılında girmiş olduğumum basın sektöründe tecrübemiz ile birlikte Sancaktepe News Gazetesi ile  Sancaktepe halkının hizmetindeyiz.

Selam ve dua ile…

Halit Soytürkhalit@sancaktepenews.com
Halit Soytürk, Gazeteci Yazar. 1977 Trabzon Araklı Doğumlu. 1992 yılında başladığı meslek hayatına çeşitli Tv ve Haber kanallarında muhabir ve kameraman olarak devam etti. 1994- 1997 Kanal 7 Sakarya Karasu temsilciliği, Yurt Haber Ajansı Sakarya Karasu temsilciliği, Kanal 54 Sakarya Televizyonu, Kanal 60, İlke Tv de çeşitli belgesel ve tanıtım çekimleri yaptı. 2016 yılında Sancaktepe merkezli Cadde News Gazetesi ve 2020 ocak ayında Sancaktepe News Gazetesi’ni kurarak Sancaktepe'nin tek Yazılı Basın Genel Yayın Yönetmeni. Sancaktepe merkezli Sancaktepe News Gazetesi ve İstanbul geneline Cadde News Gazetesi ile yayın hayatına devam ediyor.