Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

İBRAHİM ÖZKAN: KURBAN BAYRAMI, YARDIMLAŞMAK, PAYLAŞMAKTIR

Bu haber 08 Temmuz 2022 - 18:23 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

İYİ Parti İBB Gurup Başkan Vekili ve Sancaktepe Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Özkan, yayınladığı bayram mesajda, Kurban Bayramı, yakınlaşmak, yardımlaşmak ve paylaşmaktır dedi.

İYİ Parti İBB Gurup Başkan Vekili ve Sancaktepe Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Özkan, yayınladığı mesaja şöyle devam etti.

İbrahim Özkan, “Kurban Bayramı, yakınlaşmak, yardımlaşmak ve paylaşmaktır. Dayanışma ve yardımlaşmanın bereketle taçlanması, gönüllerin birbirine her zamankinden daha sıkı kenetlenmesidir. Mutlulukları, soframızı, kurbanlarımızı paylaşacağımız, gerçek manasıyla bir bayram havasında geçireceğimiz bayramlara çok az kaldı.

İnsanların aşa muhtaç edilip aşla terbiye edilmediği, belli bir kesimin değil herkesin kâr ettiği, özgürlüklerin kısıtlanmadığı, hukukun baş tacı edildiği bayramlara çok az kaldı. İşte o gün üzerimizdeki tüm kara bulutlar dağılacak, ayrımcılık, kayırmacılık, baskılar bitecek, yurdun dört bir yanına toplumsal eşitlik ve hukukun üstünlüğü hakim olacak.

Bu duygu ve dileklerle Kurban Bayramımızı kutluyor, Ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu bayramda da dayanışmanın adresi;  bagis.istanbulvakfi.istanbul “ ifadelerini kullandı.