HAYATİ İNANÇ; SANCAKTEPE’Lİ HAYRANLARI İLE BULUŞTU - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

HAYATİ İNANÇ; SANCAKTEPE’Lİ HAYRANLARI İLE BULUŞTU

Sancaktepe Belediyesi Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinlikler ile Sancaktepe halkına Ramazanı farklı yaşattı. ‘Ramazan Sohbetlerinin konuğu Hayati İnanç’ Sancaktepe’li hayranları ile buluştu

Bu haber 29 Nisan 2023 - 10:54 'de eklendi ve 79 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Belediyesi Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinlikler ile Sancaktepe halkına Ramazanı farklı yaşattı. ‘Ramazan Sohbetlerinin konuğu Hayati İnanç’ Sancaktepe’li hayranları ile buluştu.

Sancaktepe Belediyesi Ramazan etkinliklerine kapsamında 8 Nisan Cumartesi Akşamı Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi, Sancaktepe Sahnesinde Hayati İnanç sevenleri ile bir araya geldi. Programa Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya,  Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, Sancaktepe Belediye Başkan Danışmanı Kemal Ayyıldız ve Sancaktepe’lilerin program ilgisi yoğundu.

Program sonrası Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Hayati İnanç’a yaptığı sunumdan dolayı teşekkür ederken, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Koordinatör Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, Sancaktepe Belediye Başkan Danışmanı Kemal Ayyıldız ile birlikte Hayati İnanç’a çiçek taktim etti. Program fotoğraf çekimi ile sona erdi.