HAMSİ FESTİVALİ İÇİN SANCAKTEPE GÜN SAYIYOR Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

HAMSİ FESTİVALİ İÇİN SANCAKTEPE GÜN SAYIYOR

Bu haber 27 Ocak 2022 - 13:44 'de eklendi ve 320 views kez görüntülendi.

4. Hamsi Festivali için Sancaktepe gün sayıyor. Sancaktepe Trabzonlular Derneği geleneksel hale getirdiği Hamsi Festivali için çalışmalarına devam ediyor.

13 Şubat Pazar günü yapılacak olan 4. Geleneksel Hamsi Festivali için çalışmalarına devam eden Sancaktepe Trabzonlular Dernek Başkanı Atilla Çebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sancaktepe Belediyesi Meclis Başkan Vekili Haşim İskender, Sancaktepe Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü İsmail Güneş ve Ahmet Kaya ilçe protokolünü ziyaret ederek programa davet etmeye devam ediyor.

Sancaktepe Trabzonlular Dernek Başkanı Atilla Çebi ve Yönetim Kurulu Üyeleri Geleneksel Hamsi Festivali daveti için Sancaktepe Belediye Başkan yardımcılarını ziyaret etti. Atilla Çebi ve Yönetimi Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Ayyıldız, Ercan Kader, Gökhan Erdoğan, Nurettin Buyruk, Ümit Şahin, Nazım Çiftçi ve Emine Çınar Akalın’ı ziyaret ederek festivale davet etti.

ATİLLA ÇEBİ’ “TÜM SANCAKTEPE’Lİ HEMŞERİLERİMİZİ BEKLİYORUZ”

Her yıl düzenli olarak Hamsi Festivali düzenlemeye çalıştıklarını dile getiren Sancaktepe Trabzonlular Dernek Başkanı Atilla Çebi, “Trabzon Kültürünü ve olmazsa olmaz Hamsisini Sancaktepe halkımıza tanıtma imkanımız olan festivalimizi ilçemizde düzenli olarak düzenliyoruz. Malumuz pandemi nedeni ile festivalimizi düzenleyemedik. 13 Şubat Pazar günü Samandıra saat kulesi meydanında 4. Hamsi Festivalimiz yöremizin tanınmış sanatçılarından Zeynep Birinci ve Onay Şahin konserleri ile ayrıca folklor ekiplerimizin gösterileri ile şenlenecek. 13 Şubat Pazar günü yöremizin sanatçıları, folklor ekiplerinin sahne alacağı festivalimizde beş ton hazırlayacağımız hamsi ızgaramız ile eğlenerek Trabzon ilimiz lezzetlerini tadılacağı Hamsi, festivalimize tüm Sancaktepe’li hemşerilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.