HALİT SOYTÜRK’TEN 30 AĞUSTOS AÇIKLAMASI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

HALİT SOYTÜRK’TEN 30 AĞUSTOS AÇIKLAMASI

Bu haber 30 Ağustos 2020 - 2:45 'de eklendi ve 122 views kez görüntülendi.

HALİT SOYTÜRK’TEN 30 AĞUSTOS AÇIKLAMASI

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, 30 Ağustos için yayınladığı mesajın da, “gelecek nesillerimize büyük zaferin iyi anlatılmamız gerekiyor ki coğrafyamızın üzerindeki emperyalist güçler emellerine hiçbir zaman ulaşmasın” dedi. Elit, seksi ve vip olan bahçelievler escort bayanlara ulaşmanın en doğru web adresi.

Halit SOYTÜRK
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni

30 Ağustos, “Ya İstiklal ya Ölüm” parolasıyla emperyalizme indirilmiş bir tokat olduğunu dile getiren Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, “Milli Mücadele kahramanlarımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 98 yıl önce bugün emperyalizme şiddetli bir tokat indirilmiştir. 30 Ağustos bir milletin asıl gücünü oluşturan şeyin topundan tankından önce imanlı evlatlarının olduğu gerçeğidir” dedi. 

 Tam bağımsızlık yolunda canını vermeyi göze aldıklarını dile getiren Soytürk, “Milli Mücadele kahramanlarımız, Anadolu’daki haçlı seferini göğüslerindeki iman ile durdurmuşlardır. Gelecek nesillere milli mücadeleyi iyi anlatılması gerekiyor ki bu coğrafyamız üzerindeki emperyalist emellerine hiçbir zaman gerçekleştiremesin. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbî duygularla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum” ifadelerini kullandı.