HALİT SOYTÜRK; NAMAZINI KILAMADIĞIMIZ BAYRAM! -Sancaktepe News

SON DAKİKA

HALİT SOYTÜRK; NAMAZINI KILAMADIĞIMIZ BAYRAM!

Bu haber 23 Mayıs 2020 - 6:09 'de eklendi ve 100 views kez görüntülendi.

HALİT SOYTÜRK; NAMAZINI KILAMADIĞIMIZ BAYRAM!

Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, İslam coğrafyasın da yaşananlara dikkat çekti.

NAMAZINI KILAMADIĞIMIZ BAYRAM!

Namazını dahi kılamadığımız Ramazan Bayramını idrak edildiğini dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Halit Soytürk, “Aile büyüklerimiz ile virüs bulaşır diye iftar dahi yapamadığımız bir Ramazan oldu. Cami ve Mescitlerimizde toplu ne teravih nede mukabele yapamadığımız bir Ramazan ayı yaşadık. Camilerimiz de Cuma Namazını kılamadığımız gibi Bayram namazını da kılamıyoruz. Bayram da silahı rahim yapamadığımız bir bayram yaşıyoruz” diyen Soytürk şöyle devam etti.    

SİYONİZM GÖREVİNİN BAŞINDA

Soytürk; “Siyonist Koranavirüs dinlemiyor. İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı akıtmaya devam ediyor. Filistin, Küdüs, Doğu Türkistan, Suriye, Arakan, Myammar, Bangladeş, Hindistan, Libya, Mısır, Yemen, Irak ve Müslümanın olduğu her yerde kan ve gözyaşı var. Buralarda açlıktan ölümler var. Müslüman olduğu için yakılan insanlar var. Açıkçası Müslümanın olduğu yerde esaret var. Dünya Koranavirüs ile mücadele ederken Siyonizm görevini yapmaya devam ediyor” dedi.

BAYRAM VESİLE OLSUN İNŞALLAH

Dünyanın virüs ile uğraştığını dile getiren Halit Soytürk, “Ramazan Bayramı vesilesi ile Mevla’m İnşallah Siyonist belasını helak eder ve İslam aleminin bir araya gelmesini sağlar. Virüs illetini Dünyanın ve ülkemizin kalmasını temenni ederim. Dünya Müslümanlarının ve ülkemizin Ramazan Bayramlarını tebrik ederim. Allah bizlere önceki bayramlarda olduğu gibi bayramlar yaşamayı nasip etsin. Tüm virüs ile mücadele eden ekiplerin ve hastalarımızın bayramı mübarek olsun. Hayırlı Bayramlar” ifadelerini kullandı.