SAĞLIK Sancaktepe News SAĞLIK Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

GÜLŞEN ÇELİK; DÖĞÜCÜ’DEN BERATIM İÇİN YARDIM İSTİYORUM

Bu haber 03 Aralık 2021 - 23:57 'de eklendi ve 1.234 views kez görüntülendi.

Yedi ay önce dünyaya gelen Berat Çelik yaşaması için anne Çelik, Berat için sizde bir nefes olun çağrısı yaptı.

Sancaktepe News TV YouTube Kanalında ‘Haydi Berat İçin El Ele’ kampanyası başlatan Sancaktepe Temiz Toplum Derneği Lideri Halit Soytürk ve Sancaktepe News Spor Program Yapımcısı İsmail Aras SMA Hastası Berat’ın annesi Gülşen Solak Çelik, canlı yayında Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’den yardım istedi.

Sancaktepe’li anne Gülşen Solak Çelik, 4,5 aylıkken SMA tip bir ölümcül kas hastası olduğunu öğrendiği oğlu Berat için yardım bekliyor. 51 gündür yoğun bakımda olan Berat için Valilik izni ile yardım kampanyası başlattıklarını dile gerinen anne, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, hayır severlerden ve yetkililerden yardım bekliyor.  

“DÖĞÜCÜ’DEN BERATIM İÇİN YARDIM İSTİYORUM”

 ‘Haydi Berat İçin El Ele’ Sancaktepe News TV de konuşan SMA Hastası Berat’ın annesi Gülşen Solak Çelik, “Sancaktepe’mizin büyükleri başta Sancaktepe Belediye Başkanımız Av. Şeyma Döğücü ve Sancaktepe Kaymakamımız Ahmet Karaya beyden berat için bir nefes olmalarını istiyorum. Bu akşam burada başlattığımız kampanyanın öncülüğünü yaparak bana Berat’ımın sağlığına kavuşması içn yardım istiyorum. Bir anne olarak başta ilçemizin Belediye başkanı ve bir anne olan Şeyma hanımdan yardım istiyorum. Bizlere destek olmalarını istiyorum. Berat için başkanımdan ve tüm Sancaktepe halkından bir nefes hediye etmelerini istiyorum ve Anne Döğücüden beratım için Yardım istiyorum” dedi.

“BERATIN HERKESE İHTİYACI VAR”

SMA tip bir ölümcül kas hastalığı olduğunu dile getiren anne Gülşen Solak Çelik, “SMA tip bir ölümcül kas hastalığı. Berat Çelik’e 4,5 aylıkken teşhisi konuldu. Bizler 4,5 aydır Zolgen SMA ya ulaşmak istiyoruz. SMA’nın maalesef ülkemizde tedavisi yok. Zolgen SMA’ya ulaşmak için Dubai’den iki hastaneden teklif aldık. İki milyon iki yüz bin dolar karşılığında bunun için bir kampanya başlattık. Kampanyamız valilik onaylı. 51 gündür yavrum yoğun bakımda. Beratı kurtarmak için bu halkanın bir zinciri olur musunuz? Bizlere destek olur musunuz? Oğlumla çıktığım bu yolda bizi yalnız bırakmayın! Beratın herkese ihtiyacı var. Berat için sizde bir nefes hediye eder misiniz?” ifadelerini kullandı.  

?? TÜRK LİRASI HESAP BİLGİLERİ

İŞ BANKASI TR970006400000112330447998/Gülşen Solak Çelik/Bağış

Yurtdışı Bağış Swift Kodu: ISBKTRIS

✨✨✨✨✨✨✨✨

?? DOLAR HESAP BİLGİLERİ

BANKA: İŞ BANKASI

TR100006400000212330153321

Alıcı : Gülşen Solak Çelik

Açıklama : Bağış

Yurtdışı Bağış Swift Kodu: ISBKTRIS

✨✨✨✨✨✨✨✨

?? BERAT İÇİN EL ELE, EURO HESAP BİLGİLERİ

BANKA: İŞ BANKASI / TR220006400000212330153299 / Gülşen Solak Çelik / Bağış

Yurtdışı Bağış Swift Kodu: ISBKTRIS

✨✨✨✨✨✨✨✨

BERAT İÇİN EL ELE, STERLİN HESAP BİLGİLERİ

İŞ BANKASI / TR900006400000212330153336 / Gülşen Solak Çelik / Bağış

Yurtdışı Bağış Swift Kodu: ISBKTRIS