GÖKHAN İZGİ; SOSYAL MEDYAYI YENİDEN TANIMLIYOR! -Sancaktepe News

SON DAKİKA

GÖKHAN İZGİ; SOSYAL MEDYAYI YENİDEN TANIMLIYOR!

Bu haber 19 Ekim 2020 - 21:13 'de eklendi ve 158 views kez görüntülendi.

GÖKHAN İZGİ; SOSYAL MEDYAYI YENİDEN TANIMLIYOR!

Gazeteci Yazar Gökhan İzgi’nin ilk kitabı “S.O.S. YAL MEDYA” çıktı!

Tüm satış mağazaları ve internet satış sitelerinde kitap severler le buluşan Gazeteci Yazar Gökhan İzgi’nin “S.O.S.YAL MEDYA” kitabı “Metamorfoz Yayın Grubu Mat Kitap Yayın Konsepti” den yayınlandı.

Sosyal medyanın avantaj ve dezavantajlarının yanında Toplum, Aile yapısı ve çocukların psikolojisi, Sosyal medya ile ticaret ilişkisini, doğru pazarlama tekniklerini, nasıl bir sosyal medya kullanıcısı olunması gerektiğini anlatan Gazeteci yazar Gökhan İzgi’nin ilk kitabı “S.O.S.YAL MEDYA” merak edilen tüm soruları cevapladığı kitabı tüm satış mağazaları ve internet satış sitelerinde kitap severler le buluştu.

Gökhan İZGİ; “S.O.S.YAL MEDYA” Kitabı Yazarı

“Sosyal Medyanın Ticaret İlişkisi”         

Sosyal medyayı ticari bakış açısı ile de değerlendiren gazeteci yazar Gökhan İzgi, “S.O.S.YAL MEDYA” isimli kitabında sosyal medyanın avantaj ve dezavantajlarının yanı sıra bu kavramın Toplum-Aile yapısı ve çocukların psikolojik gelişimleri üzerine etkilerini de ayrıca inceleyerek yararlı sosyal medya kullanımını detaylarıyla anlatıyor. Sosyal medya ile ticaret ilişkisini, doğru pazarlama tekniklerini ortaya koyuyor ve başta geleceğin sosyal medyası olmak üzere daha birçok konuya ayrıntılı olarak ele alıyor” dedi.

Gökhan İZGİ; “S.O.S.YAL MEDYA” Kitabı Yazarı

“Sosyal Medya Başlı Başına Bir Araştırma Konusu”

Yararlı bir sosyal medya kullanıcısı oluru muyum düşüncesine cevap veren kitap olduğunu dile getiren Gazeteci Yazar Gökhan İzgi, “Tüm dünyayı esir eden ve her gün saatlerce ekranda hapsolmaktan kurtulmak ve “Nasıl daha yararlı bir sosyal medya kullanıcısı olurum?” diye düşünüyorsanız sorularınızın cevaplarını bu kitapta bulabilirsiniz. Sosyal medya başlı başına bir araştırma konusu ve bu konu hakkında her yaştan insanın bilgi sahibi olmasını sağlayacak olan “S.O.S.YAL MEDYA” kitabı bu konuda herkes için merak edilen soruları cevaplıyor” ifadelerini kullandı.

“S.O.S.YAL MEDYA” kitabına tüm kitap satış mağazalarından ve internet satış sitelerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Keyifli okumalar.