Sancaktepe News Sancaktepe News GÜNDEM %Sancaktepe News

SON DAKİKA

FATİH KAHRİMANOĞLU; HER ŞEYDEN ÖNCE İNANÇLI GENÇLERE İHTİYACIMIZ VAR

Bu haber 18 Ekim 2020 - 22:07 'de eklendi ve 217 views kez görüntülendi.

FATİH KAHRİMANOĞLU; HER ŞEYDEN ÖNCE İNANÇLI GENÇLERE İHTİYACIMIZ VAR

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, Siyasi Parti, STK, Kamu kurum ziyaretlerine başladı.

Siyasi Parti, STK, Kamu kurum ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Sancaktepe Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Fatih Kahrimanoğlu’na yapan Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, AGD’nin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, misafirperverliğinden dolayı Kahrimanoğlu’na teşekkür ederken, Sancaktepe News TV mikrofonlarına açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Sancaktepe Şube Başkanı Fatih Kahrimanoğlu, “hedefimiz Sancaktepe’nin tüm gençlerine ulaşmaktır” ifadelerini kullandı.

“Muhatap Kitlemiz Gençlik”

Derneğin çalışmalarından bahseder misiniz?

Muhatap kitlelerinin gençlik olduğunu dile getiren Anadolu Gençlik Derneği Sancaktepe Şube Başkanı Fatih Kahrimanoğlu, “Ortaokul, Lise ve Üniversite gençliği bizim muhatap kitlemiz. Türkiye ve Dünya’nın en büyük gençlik organizasyonuyuz. Dernek olarak Sancaktepe okullarındaki öğrencilerimize ulaşmaya çalışıyoruz.  Orta okullarda bunu kâşif gurupları ile okuma guruplarımız var ve bunlar aynı zamanda etkinlik guruplarımız. Lisede karavan gruplarımız ile çalışmalarımızı yürütüyoruz”.

Fatih Kahrimanoğlu, “Sancaktepe’nin her okulunda öğrencilerimizle hem dernek merkezimizde hem okullarında buluşmalar yapıyoruz. Kâşif ve karavan guruplarımız ortalama on öğrenciden oluşuyor. Öğrencilerin başlarında Üniversite öğrencileri bulunuyor. Yaptığımız çalışmalar ile çocuklarımızın Milli ve manevi değerlerini koruyup geliştirmelerini kendilerini bulundukları ortamda idealist şuur sahibi ve vatanını, milletini seven ve vatanına milletine bağlı gençler olarak yetiştirmenin derdindeyiz” dedi.

“Çocukları Bekliyoruz”

Sancaktepedeki gençlere neler söylersiniz?

Sancaktepe’deki gençlerin Anadolu Gençlik Derneğini ziyaret etmelerini istediklerini dile getiren Fatih Kahrimanoğlu, “Okullardaki temsilcilerimiz ile irtibata geçmelerini istiyoruz. Biz neden bunu istiyoruz? Çünkü gençliğimizin şu anki gidişi istediğimiz gibi değil. Anadolu Gençlik Derneği gibi çalışma yapan dernek sayısı maalesef yeterli değil. Bizler çalışmalar yapıyoruz ama yeterli değil. Sancaktepe 450 bin nüfuslu bir ilçe. Bu nüfusa yetişmemiz kolay değil. İşimiz çok ve vaktimiz buna göre çok az. Gençlerden bize ulaşmalarını rica ediyoruz. Velilerimizden çocuklarını bizimle tanıştırmalarını istiyoruz. Bizler çocuklarımıza ulaşmak için okul ve mahallelerde çalışmalarımız devam ediyoruz. Onlar için burada güzel bir ortam var çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

“Her Şeyden Önce İnançlı Gençlere İhtiyacımız Var”

Sancaktepe için idealiniz?

Sancaktepe de Anadolu Gençlik Derneğini duymayan bilmeyen kimse kalmamasın isteyen Anadolu Gençlik Derneği Sancaktepe Şube Başkanı Fatih Kahrimanoğlu, “Biz Erbakan hocamızdan bunu öğrendik. İlçemizde Anadolu Gençlik Derneğindeki güzelliği Sancaktepe’nin en ücra köşesine götürmek zorundayız. Bizim idealimiz Sancaktepe’nin tüm okullarındaki öğrencilerini, Sancaktepe Anadolu Gençlik Derneğini bilsinler. Kızlarımız gençlerimiz ve Üniversite öğrencilerimizin hepsi Anadolu Gençlik Derneğini bilsinler tanısınlar ve burada ki güzellikten mahrum kalmasınlar. Memleketimizin her şeyden önce inançlı gençlere ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.