ESKİ VEKİL DE KORONOVİRÜSE YAKALANDI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ESKİ VEKİL DE KORONOVİRÜSE YAKALANDI

Bu haber 27 Mart 2020 - 0:52 'de eklendi ve 107 views kez görüntülendi.

ESKİ VEKİL DE KORONOVİRÜSE YAKALANDI

CHP Eski Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Koranavirüs  şüphesiyle tedavi altına alındı. Pazar günü CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kız kardeşi Fikriye Dalgıç’ın Sancaktepe Sarıgazi Cem Evinde yapılan törenine katılan CHP İstanbul Eski Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, kameramıza Koranavirüs konusunda çarpıcı açıklamada bulunarak tehlikeye dikkat çekmişti.

İRAN SINIRINI KONTROL EDEMEZSEK!

Gazeteci Durmuş Acar’ın sorularını yanıtlayan CHP Eski Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, şunları dile getirmişti, Öğüt, “Çok dikkat etmemiz lazım, biz cenazeye geldik ama doğru bir şey yapmadık. Büyük salgınlara yol açabilecek bir şey. Özellikle İran girişleri kontrol etmemiz gerekiyor. İnanılmaz bir salgın olabilir diye korkuyorum. Havaalanı ve gümrükleri kontrol edebiliyoruz, ama İran sınırını kontrol edemezsek ve edemediğimizi düşünüyorum.”

UZUN GÜNLERİ OLACAK

Milletimiz meydan okuyor sizce doğrumu?

Vatandaşlara çağrı da bulunan Kadir Gökmen Öğüt, “Kendi evlerine gidiyorlarsa mesele yok, dolaşmaya çıkı yorsalar mesele yok. Ama burun buruna okuyorlarsa o kötü. Güneşli hava sağlık ama mesele iç içe olmamaları gerekiyor. Sosyal mesafeyi korumaları gerekiyor. Bu durumun daha uzun günleri olacak. Bunlar bir haftalık sıkıntılar” ifadelerini kullanmıştı.