ESDER SANCAKTEPEDE KURULDU - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ESDER SANCAKTEPEDE KURULDU

Bu haber 24 Nisan 2021 - 16:30 'de eklendi ve 216 views kez görüntülendi.

ESDER SANCAKTEPEDE KURULDU

Esnaf ve Sanatkarlar Derneğinin Sancaktepe İlçe Başkanlığı kuruldu.

1997 yılında Ahi Evran geleneğini yaşatmak için “Hakka Hizmet, Halka Hizmet” anlayışıyla Genel Merkezi Ankara da olan Esnaf ve Sanatkarlar Derneği kuruluşunun 24. Yılında Sancaktepe de teşkilatlanmasını tamamladı. ESDER Sancaktepe İlçe Başkanı Erkan Güneş, “Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığının, ihracat girişimcilik destek başvurularından esnafımıza seminerler vererek devlet kurumlarından alabilecekleri teşvik ve hizmetleri esnafımıza sunacağız” dedi.

ERKAN GÜNEŞ

24 yılda 32 ilde teşkilatlanmasını tamamlayan (ESDER) Esnaf ve Sanatkarlar Derneğinin Sancaktepe İlçe Başkanlığına Erkan Güneş getirildi. Sancaktepe (ESDER) Esnaf ve Sanatkarlar Derneğinin ilçe merkezi Osmangazi Mahallesi Bilal Habeşi Caddesi No: 67 deki adreste Sancaktepe’nin Esnaflarına hizmet vermeye başladı.

Görevi yeni aldığını ve derneğin ilçe merkezini tamamlandığını dile getiren (ESDER) Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Sancaktepe İlçe Başkanı Erkan Güneş, “Sancaktepe (ESDER) olarak ilçemizdeki esnaflarımızın yaşadığı sıkıntıları gündeme getirmek için geniş çaplı çalışmalarımıza başladık. Amacımız Sancaktepe (ESDER) olarak esnaflarımızı bünyemize katarak sorunlarına bir nebze olsun çözüm sunmak için çalışacağız. Dernek olarak esnaflarımızı Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı destek yönetim sistemi teşvikinden ihracat destek başvuru, hizmet sektörü başvuruları girişimcilik destek başvuruları konuları adı altında esnafımıza seminerler vererek devlet kurumlarından alabilecekleri teşvik ve hizmetleri esnafımıza sunacağız” ifadelerini kullandı.