Sancaktepe News GÜNDEM Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ERCAN KADER; SANCAKTEPE, KÜLTÜR SANATIN BAŞKENTİ OLACAK

Bu haber 16 Şubat 2022 - 11:30 'de eklendi ve 234 views kez görüntülendi.

Sancaktepede Kültür Sanat etkinlikleri devam ediyor. Sancaktepe’li müzik sevenler, Uğur Işılak konseri ile keyifli anlar yaşadı.

Türk Halk Müziği Sanatçısı Uğur Işılak, Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi Sancaktepe Sahnesinde Sancaktepe’li müzik severlerİ mest etti. Sancaktepe Belediyesi yapmış olduğu Kültür Sanat Etkinlikleri ile Sancaktepeli Sanat severleri sevindirmeye devam ediyor. Ünlü Sanatçıların Konserleri, çeşitli tiyatro oyunları, Kukla Gösterileri, çocuk tiyatroları ve sinema filim etkinlikleri düzenlenmeye devam ediyor.

13 Şubat Cumartesi Akşamı Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinin Sancaktepe Sahnesinde konser veren Türk Halk Müziği Sanatçısı Uğur Işılak, Sancaktepe’li hayranlarına keyifli anlar yaşattı. Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Kader ve Sancaktepe Temiz Toplum Lideri Halit Soytürk’ünde izlediği konserde Sancaktepe Belediye Başkan yardımcısı Av. Ercan Kader, Türk Halk Müziği Sanatçısı Uğur Işılak’a çiçek verdi.

SANCAKTEPE, KÜLTÜR SANATIN BAŞKENTİ OLACAK

Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında birçok başarıya imza atan Av. Ercan Kader, yaptığım konuşmada Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün Kültür Sanat faaliyetlerinin önemine vurgu yapan Ercan Kader, “Sancaktepe’yi Kültür Sanatın başkenti yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizde bulunan Kültür Merkezlerimizin yapısı buna müsait. Konserlerden Tiyatrolara, çocuklarımız için sinema ve tiyatro gösterilerinin yanında birçok etkenliklerle sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu akşam burada bizlere güzel bir akşam yaşattığı için başta Belediye Başkanımız Şeyma Döğücü Hanım Efendiye ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Uğur Işılak beye teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Döğücü adına Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Kader, Türk Halk Müziği Sanatçısı Uğur Işılak’a çiçek taktim ederken Uğur Işılak, Sancaktepe’yi çok sevdiğini ve böyle bir organizasyon ile Sancaktepe’li sevenleriyle bir arada olduğu için Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü ve Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Kadere teşekkür etti.