EMİN GÜVELİ'DEN SEVİNDİRİCİ HABER - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

EMİN GÜVELİ’DEN SEVİNDİRİCİ HABER

Bu haber 29 Mart 2020 - 23:38 'de eklendi ve 135 views kez görüntülendi.

Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Emin Güveli, tedbir amaçlı yattığı Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu oldu.

EMİN GÜVENLİ

TEDBİR İÇİN

Umre ziyaretinden döndükten sonra rahatsızlanan Emin Güvelinin Babası Hacı Dursun Güveli, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.  Babasının ciğerinde olan lekeden dolayı son 2 aydır hasta olduğu ve hastalığının ilerlediği için hastaneye yatırılması nedeniyle  Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Emin Güveli’de dünyada yaşanan  Koranavirüs (Covid-19) şüphesiyle Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gözetim altına alınmıştı.  

BABAMIN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Koranavirüs (Covid-19) şüphesiyle tedavi altına alınması nedeniyle Yunus Emre Mahallesi Emin Güveli, Koranavürüs tedbirleri kapsamında Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gözetim altına alınan Güvenli Bugün taburcu olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Güveli, “babamın rahatsızlığından dolayı bizleri de gözetim altında tuttular. 6 gün Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yattım ve bugün taburcu oldu çok şukur iyiyim. Babamın tedavisi devam ediyor inşallah babamda bu süreci atlatacak” ifadelerini kullandı.