DR. İNAN’A SANCAKTEPE SPORDAN ANLAMLI ZİYARET -Sancaktepe News

SON DAKİKA

DR. İNAN’A SANCAKTEPE SPORDAN ANLAMLI ZİYARET

Bu haber 30 Kasım 2020 - 14:14 'de eklendi ve 114 views kez görüntülendi.

DR. İNAN’A SANCAKTEPE SPORDAN ANLAMLI ZİYARET

Sancaktepe Spor Kulübünden Dr. Abdullah İnan’a anlamlı plaket.

Covid-19 mücadelesinin başından beri sosyal medya ve gazetemizde yazdığı yazıları ile Sancaktepe halkını motive eden Dr. Abdullah İnan’a Sancaktepe Spor Kulübü Başkanı Turgut Daş ve Kulübün hocası Yasin Sezgin, verdiği mücadeleden dolayı teşekkür ederek plaket verdiler.

Tüm Dünya ve Ülkemizin mart ayından beri mücadele ettiği Covid-19 salgını başından beri sosyal medya ve gazetemizdeki yazıları ile Sancaktepe’lilere bilgilendiren Dr. Abdullah İnan’a Sancaktepe Spor Kulübü Başkanı Turgut Daş ziyaret ederek plaket verdi. Daş, “Salgın döneminde Sancaktepe halkına salgınla ilgili gerekli tedbirler için sürekli bilgi veren sayın Dr. Abdullah İnan hocamıza Sancaktepe Spor Kulübü olarak duyarlılığından dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Spor Kulübü Başkanı Turgut Daş’ın anlamlı ziyaretine teşekkür eden Dr. Abdullah İnan; “henüz hak etmedik ama ben duyarlılığınız için teşekkür ediyorum. Bugün İlçemizin Güzide kulüplerinden Sancaktepe Spor Kulüp yönetimine ve başkanı sayın Turgut Daş ve Yasin Gezgin hocamıza bu anlamlı ziyaretleri ile beni çalışmalarım konusunda motive ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Maske, Mesafe ve hijyene dikkat ederek hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.