DÖĞÜCÜ’DEN YILBAŞI ZİYARETLERİ - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

DÖĞÜCÜ’DEN YILBAŞI ZİYARETLERİ

Bu haber 01 Ocak 2021 - 1:51 'de eklendi ve 117 views kez görüntülendi.

DÖĞÜCÜ’DEN YILBAŞI ZİYARETLERİ

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Yeni yılın ilk dakikalarda ilçenin huzurunu güvenliğini sağlayan Polis, Zabıta, İtfaiye ve temizlik çalışanlarını ziyaret etti.

İlçenin huzuru, güvenliği ve temizliği için çalışanları ziyaret eden Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İBB Yenidoğan İtfaiye Amirliği, Demokrasi Caddesi’nde bulunan Sancaktepe Karakolu, Zabıta, temizlik ekiplerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutlayarak başarılar diledi.

İTFAİYE ANI DEFTERİNİ İMZALADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenidoğan İtfaiye Amirliğini ziyaret ederek anı defterine duygularını yazan Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “2021 yılının ilk saatlerinde Sancaktepede Barış, Huzur ve güveni için fedakârca görev yapan itfaiye görevlilerimiz ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bir yılın ardından huzurla, sağlık ve afiyet ile gecen yeni bir senenin ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesine temenni ediyorum. İtfaiye görevlisi arkadaşlarımıza ilçemiz ve halkımız adına kalbi şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

POLİS, ZABITA VE TEMİZLİK PERSONELİNİ ZİYARET ETTİ

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, İlçenin huzurunu sağlamak için ilçenin her noktasında görev yaptıkları noktalarda polislerin yeni yılını kutlayan Döğücü, Demokrasi Caddesi’nde bulunan Sancaktepe Karakolunu ziyaret etti. Demokrasi Caddesinde ve ilçenin çeşitli noktalarında görev yapan zabıta ekiplerini ve temizlik personelini ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik eden ederek ilçenin huzur ve güvenliği ve temizliği için emek sarf eden tüm ekiplerin yeni yıllarını kutlarken başarılar diledi.