DEPREMZEDELERE SANCAKTEPE AK PARTİ'DEN EL EMEĞİ GÖZ NUR’U YARDIM - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

DEPREMZEDELERE SANCAKTEPE AK PARTİ’DEN EL EMEĞİ GÖZ NUR’U YARDIM

Bu haber 09 Mart 2023 - 20:52 'de eklendi ve 101 views kez görüntülendi.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Sancaktepe Ak Parti İlçe Teşkilatının ilgili birimleri bölgenin yaralarını sarmak için seferber halinde kampanyalarına devam ediyor.

Depremde zarar gören vatandaşların yararlarına bir nebze merhem olmak adına, Ak Parti Sancaktepe İl Başkanlığı tarafından başlatılan “Elimin Emeği Gözümün Nuru’na” Projeleri kapsamında Sancaktepe AK Parti kadın kolları depremzede ailelere iletmek üzere ilmek ilmek işlenen çeyizleri hazırlayıp bölgeye gönderiyor.

“İLK GÜNDEN BERİ BÖLGEDEYİZ”

Sancaktepe İlçe binasında toplanılan en emeği göz nuru çeyizler önünde basına bir konuşma gerçekleştiren Sancakteoe Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar şunları söyledi.“ 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen, tüm Türkiye’yi derinden sarsan, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremleri yaşadık. Yaşanan depremler sonrası teşkilatlarımız ilk günden itibaren depremin yaşandığı illerimizde seferber oldu. Depremden etkilenen vatandaşlarımızı çadırkent ve konteyner kentlerimizde ziyaret ederek onları yalnız bırakmadık. İllerimize gelen depremzedelerimizi de kaldıkları yerlerde ziyaret ederek destek olduk. İlk günden beri bölgedeyiz”

“YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Açıklamalarına devam eden Başkan Akpınar, “Bugün burada Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığımız tarafından başlatılan ve 70 ilimizin de katılımıyla desteklenen “Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti” kampanyası için toplandık. Kampanya kapsamında Sancaktepe Kadın Kolları Teşkilatı olarak tüm il, ilçe ve mahalle teşkilat mensuplarımızın da destekleriyle 102 adet koli hazırladık.  Malatya Doğanşehir’e gönderiyoruz. İlk günden bu yana depremzedelerimizi yalnız bırakmayan ve kampanyamıza destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacak, yaralarımızı birlikte saracağız.” şeklinde konuştu.

Kampanyaya, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sefanur Akça,  Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Turgay Akpınar’ın yanı sıra parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

DÖĞÜCÜ: TEK YÜREK OLDUK

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ise yaptığı konuşmada “Ülkemizde meydana gelen deprem dolayısıyla ilçemizde başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bu yardımları tüm ekiplerimizle birlikte organize edip, tırlarla afet merkezlerine ulaştırmaya çalışıyoruz. İnşallah bu yardımlarla, birçok depremzedenin yarası sarılmış olur. Dua ve desteklerle tüm vatandaşlarımızla tek yürek olduk.” dedi.