Sancaktepe News Sancaktepe News GÜNDEM %Sancaktepe News

SON DAKİKA

ÇAKIROĞLU; GELİN BU BAYRAMDA EVDE KALMAYA ÖZEN GÖSTERELİM

Bu haber 12 Mayıs 2021 - 21:29 'de eklendi ve 179 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu Ramazan Bayramı mesajı yayınladı.

 Dinimizin, rahmet, merhamet ve bereket ayı olarak nitelediği mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakıldığını dile getiren Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, “milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Adnan ÇAKIROĞLU, Sancaktepe Kaymakamı

 Pandemi sürecinde el ele vererek alınan önlemler ile salgının seyrini belirlendiğini dile getiren Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, “Gelin bu bayramda evde kalmaya özen gösterelim, bayram ziyaretlerimizi bir sonraki bayrama erteleyelim ve sevdiklerimizin bayramını telefonda kutlayalım. Maskemizi takalım ve kalabalık alanlarda sosyal mesafemizi korumaya dikkat edelim. Edelim ki, bir sonraki bayramda hem Pandemi sürecinin başından itibaren canla başla mücadele eden kahraman sağlık, güvenlik ve destek personelimiz evlerinde sıhhatle ve huzurla bayram yapabilsinler hem de bizler sağlıkla bir sonraki bayrama ulaşabilelim. Unutmayalım, önlem alarak sadece kendi sağlığımızı değil yaşadığımız toplumun da sağlığını korumuş oluyoruz…  


Bu vesileyle başta şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerimiz ve kahraman gazilerimiz olmak üzere, Türk – İslam âleminin Ramazan Bayram’ını en kalbi duygularımla kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.