CADDE NEWS VE SANCAKTEPE NEWS İFTARI - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

CADDE NEWS VE SANCAKTEPE NEWS İFTARI

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya’nın katıldığı Cadde News ve Sancaktepe News Gazetemizin Oruç Et Lokantasında düzenlediği İftar programında Sancaktepe İlçe Muhtarları ve Temiz Toplum Derneği yönetimi ile bir araya geldi.

Bu haber 05 Nisan 2023 - 0:00 'de eklendi ve 213 views kez görüntülendi.

SANCAKTEPE NEWS

Cadde News ve Sancaktepe News Gazetesi Yönetimi, Sancaktepe İlçe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve İlçe Muhtarları ile Oruç Et Lokantasında iftarda bir araya geldi.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve SGK İstanbul İl Müdür Yardımcısı Cem Taşkaldıran’nın  katıldığı Cadde News ve Sancaktepe News Gazetemizin Oruç Et Lokantasında düzenlediği İftar programında Sancaktepe İlçe Muhtarları ve Temiz Toplum Derneği Sancaktepe yönetimi ile bir araya geldi.

Sancaktepe News Gazetesi, Sancaktepe Temiz Toplum Derneği Lideri Halit Soytürk, Genç iş insanı Oruç Et Lokantası yöneticisi Umut Oruç’un ev sahipliğinde Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve İlçe Muhtarları ile iftarda bir araya geldi. Halit Soytürk, “Sancaktepe İlçesinin tek yazılı basını olan Cadde News ve Sancaktepe News Gazetemizin iftarında bizleri yalnız bırakmayan Sancaktepe İlçe Kaymakamı Ahmet Karakaya ve ilçe Muhtarlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Her gün nüfus olarak büyüyen Sancaktepe ilçesinin yazılı basını ve muhtarları ile iftarda bir araya gelen Sancaktepe İlçe Kaymakamı Ahmet Karakaya, “490 bin nüfusa yaklaşan ilçemizde görev yapan Basın mensubu temsilcisi ve ilçe muhtarlarımız ile iftarda bir aradayız. Anadolu’da birçok ilçenin nüfusundan büyük olan mahalle muhtarlarımıza mahallelerde yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu iftarda bizleri bir araya getiren Cadde News ve Sancaktepe News Gazetesi yönetimine ilçemiz adına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SOYTÜRK: SANCAKTEPE’NİN GÖRSEL VE YAZI HAFIZASINI OLUŞTURUYORUZ

İftarda yaptığı konuşmada Sancaktepe İlçesinin yarınlar için hafızasını tuttuklarını dile getiren Genel Yayın Yönetmenimiz Halit Soytürk, “Sancaktepe İlçemizin özelinde yayın yapan tek yazılı gazeteyiz. Yapmış olduğumuz tüm çalışmaların altında Sancaktepe’nin görsel ve yazı olarak bir hafızasını oluşturmak için çalışıyoruz. Gazete olarak başta Köşe yazarlarımız ve haber merkezimiz ile dünü ve bugünü yarınlarımıza taşımanın gayretindeyiz. Bu nedenle tüm Sancaktepe’lilerden gazetelerine görsel ve yazı hafızasına destek olmalarını istiyorum. Bu akşam bizleri ağırlayan Oruç Et Lokanta yöneticisi Umut Oruç, sahibi Kemal Oruç’a ve İftara katılarak bizleri yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Karakaya ve İlçe Muhtarlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Yerel basını önemine vurgu yapan Sancaktepe İlçe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Kocagöz, “bu akşam güzel bir ortamda ilçemizde tek yazılı basım olarak hizmet veren Cadde News ve Sancaktepe News gazetesi Yönetimine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Cadde News ve Sancaktepe Gazetemizin iftarına Sançaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, İstanbul İl SGK Müdür Yardımcısı Cem Taşkaldıran, Sancaktepe Ziganaspor Kulüp Başkanı İhsan Keleş, Sancaktepespor Kulüp Başkanı Turgut Daş, Sancaktepe İlçe Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Kocagöz ve Mahalle Muhtarları okunan ezan ile hep beraber iftar yaptı. İftar sonrası çay eşliğinde yapılan sohbetten sonra çekilen hatıra fotoğrafları sonrası program sona erdi.