BUĞRA KAVUNCU; İFTİRA BÜYÜK BİR ALÇAKLIKTIR -Sancaktepe News

SON DAKİKA

BUĞRA KAVUNCU; İFTİRA BÜYÜK BİR ALÇAKLIKTIR

Bu haber 06 Mart 2021 - 0:08 'de eklendi ve 238 views kez görüntülendi.

BUĞRA KAVUNCU; İFTİRA BÜYÜK BİR ALÇAKLIKTIR

İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Partiden istifa ederken kavuncu hakkındaki idealara İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Saltuk Buğra Kavuncu, cevap verdi.

Türkiye İYİ olacak” sloganı ile başlayan üyelik kampanyası kapsamında Sancaktepe de Partisine Üye olanlara rozetlerini takan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Saltuk Buğra Kavuncu, program sonrası Sancaktepe News Gazetesi İmtiyaz sahibi Halit Soytürk’ün İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ’ın hakkındaki idealara cevap veren Kavuncu, “İftira büyük bir suçtur, İftira büyük bir alçaklıktır, bana yapılanların bir iftira olduğunu biliyorum. Bunu da yargı kararıyla neticelendirilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.  

“İFTİRA BÜYÜK BİR ALÇAKLIKTIR”

İftiraların bir an önce neticelenmesi için savcılığa hakkımızda soruşturma yapılması için müracaat ettiklerini dile getiren İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Saltuk Buğra Kavuncu, “Bu soruşturmanın bir an önce neticelendirmesini arzu ediyorum. Benim yüzde yüz bildiğim bu iftiracıları çıkacak kararla ben resmileştirmiş ve iftiracı olduklarını tescillemiş olacağım. Bu benim en büyük arzumdur. Türkiye öyle bir hale geldi ki iftira atanlar iftiralarını atıp ondan sonra evlerine gidip çaylarını yudumlayıp kakalarla iftira attıkları kişilerin çektikleri ıstırapları seyrediyorlar. Buna son verilmesi lazım”.

 Buğra Kavuncu, İftira atan iftirasını ispat edemiyorsa hayatının sonuna kadar yalancı ve iftiracı olarak yaşayacaktır. Ta ki ben büyük bir hata ettim yaptıklarımdan dolayı özür diliyorum diyene kadar. Roma hukukun da bile binlerce yıl önce tedbirleri alınmış. İftira atan iftirasını ispatlayamazsa anlının ortasına kızgın demirle vurulan mühürle hayatının sonuna kadar yaşamaya mahküm edilmiştir. İftira büyük bir suçtur iftira büyük bir alçaklıktır, bana yapılanların bir iftira olduğunu biliyorum. Bunu da yargı kararıyla neticelendirilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.