BİR OKUL MÜDİRESİ ! - Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

BİR OKUL MÜDİRESİ !

Bu haber 26 Mart 2020 - 12:32 'de eklendi ve 94 views kez görüntülendi.

BİR OKUL MÜDİRESİ !

Sancaktepe News Gazetesi Haftalık dağıtımı yapılan bir gazete. Sancaktepe News’in içeriği sadece Sancaktepe. Tabii olarak Sancaktepe’de faaliyet gösteren eğitim kurumunun olan bitenden haberi olması, Sancaktepe ile ilgili her şeyi okuması beklenir.

Sancaktepe’den öğrencisi olan bir koleje her hafta gazete bırakıyoruz. Bu hafta aynı okula gazete bırakıyorum (okulun ismini bilerek iyi veya kötü reklam olmasın, kurumsal kimliklere saygı ve hakkaniyet için yazmıyorum) ancak müdire hn. Selen Aykan, gazeteyi bırakırken yanındaki elemanı vasıtası ile biz gazete okumuyoruz, vaktimiz yok vb. bahanelerle ve irite edici bir dille bir daha ve asla gazete bırakmamazı söylediler. Gazete okumama ve gazete bırakmama konusunda amenna.

Hem Cadde News hem de Sancaktepe News okuyucuları ile vardır. Ancak bir eğitim kurumunu idare edenlerin ne yerili ve ne de geneli görme ihtiyacı duymamaları dikkate şayandır. Daha ne diyelim ki…

Halit Soytürkhalit@sancaktepenews.com
Halit Soytürk, Gazeteci Yazar. 1977 Trabzon Araklı Doğumlu. 1992 yılında başladığı meslek hayatına çeşitli Tv ve Haber kanallarında muhabir ve kameraman olarak devam etti. 1994- 1997 Kanal 7 Sakarya Karasu temsilciliği, Yurt Haber Ajansı Sakarya Karasu temsilciliği, Kanal 54 Sakarya Televizyonu, Kanal 60, İlke Tv de çeşitli belgesel ve tanıtım çekimleri yaptı. 2016 yılında Sancaktepe merkezli Cadde News Gazetesi ve 2020 ocak ayında Sancaktepe News Gazetesi’ni kurarak Sancaktepe'nin tek Yazılı Basın Genel Yayın Yönetmeni. Sancaktepe merkezli Sancaktepe News Gazetesi ve İstanbul geneline Cadde News Gazetesi ile yayın hayatına devam ediyor.