Sancaktepe News GÜNDEM Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

BİLAL AY; SANCAKTEPE LİDERİNİ YAKINDA AÇIKLAYACAĞIZ

Bu haber 25 Eylül 2021 - 14:59 'de eklendi ve 110 views kez görüntülendi.

Temiz Toplum derneği Genel Başkanı Bilal Ay, Cadde ve Sancaktepe News Gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemizin Genel Müdürü Halit Soytürk’ü ziyaret eden Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, “İstanbul da ilk ilçe olarak Sancaktepe ilçe liderimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Parti, memleket ayrımı yapmadan insanlarımızı bir araya getirerek çocuklarımız için geleceğimiz için ülkemiz, milletimiz, memleketimiz için hayırlı adımlar atabilecek. Temiz Toplum Derneğinin Sancaktepe liderini en yakın zamanda açıklayacağız” ifadelerini kullandı.

Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, CHP Sancaktepe İlçe Başkan Yardımcısı Cüneyt Coşkuner, Temiz Toplum Derneği Genel Başkan yardımcısı Muhammet Gürlü  Cadde ve Sancaktepe News Gazetemizi ziyaret ederek kahvaltı ile başlayan ziyaret ilçe özelinde ve Temiz toplum Derneğinin çalışmaları hakkında bileği veren Bilal Ay, Sancaktepe News Tv mikrofonlarımıza açıklama da bulundu.

BİLAL AY; TÜM ÇABA ÇOCUKLAR TUZAĞA DÜŞMESİN
Temiz Toplum Derneğinin dört yıldır Türkiye’nin her bir ferdine ulaşmak ve temiz toplum gönüllüleriyle beraber toplumdaki olumsuzlukları ortadan kaldırmak için mücadele ettiklerini dile getiren Dernek Başkanı Bilal Ay, “Özellikle okulların açıldığı dönemlerde de artık rutin olarak uyarılarımızı ikazlarımızı yapıyoruz. Çocuklarımızı uyuşturucu ve bağımlılığın her türlüsünden nasıl uzak tutabiliriz, hangi adımlar atmamız lazım. Bunlarla ilgili velileri okul İdareleri’ni bilgilendirerek bu kötü duruma bir set çekme çabasındayız.

İki yıldır gündemimizde pandemi var. Maske, mesafe ve temizlik ile çocuklarımızı pandemiden nasıl uzak tutabileceğimizi konuşuyoruz. Birinci gündem pademi ve covid olunca diğer kötü hasretler biraz gözden kaçabilir diye üstüne durmaya çalıştığım hususlardan bir tanesi yine bu mesele oldu ve dedi ki Çocuklarımızla ilgilenelim. Onlara kıymet verdiğimizi hissettirelim okul Aile ve sokak arasındaki bağları kuvvetlendirelim ki çocuklarımız tuzağa çekilmesinler. Kötü yanlış bir teklifle karşı karşıya kaldıklarında hayır diyebilsinler. Gerek kolluk kuvvetleri gerek okul idaresini gerek ebeveynlerini bu manada bilgilendirsinler ki kendileri tuzağa düşmesin ve başka çocukların da tuzağa düşmesini engelleye bilsinler” dedi.

BİLAL AY; 50 İLİN LİDERİ BELLİ OLDU
Türkiye’nin dört bir yanından Temiz Toplum gönüllüleri ile büyüdüklerini dile getiren Temiz Toplum Derneği Genel Başkanı Bilal Ay, “biz hızla büyüyen bir hareketiz. 81 vilayetimizden bu manada temsilci talebi vardı ve Buralarda kadro kurmak diliyoruz. Artık birlikte hareket edelim diye gönüllerimizden talepler alıyorduk. Son aldığımız kararla da 81 günde 81 vilayet örgütlenmesine başladık. Elhamdülillah 10 günde 50 vilayetimizde liderlerimiz atadık. Biz temsilcilerimize lider diyoruz. Bölge lideri şehir lideri, ilçe lideri şeklinde tanımlıyoruz. 50 vilayetimize liderlerimizi atadık” dedi.

BİLAL AY; SANCAKTEPE LİDERİNİ YAKINDA AÇIKLAYACAĞIZ

İstanbul’un 39 ilçesinde hummalı bir çalışmanın devam ettiğini dile getiren Bilal Ay, “İnşallah buradan sizler vasıtasıyla Sancaktepe halkına da müjdemizi vermiş olalım. İstanbul da ilk ilçe olarak Sancaktepe ilçe liderimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Yakında Sancaktepe’liler hangi kadroyla temiz toplum çalışmalarını ilçe satın da yapılacağını öğrenecekler. 465 bin insanımızın bir buluşma noktası olacak. Parti, memleket ayrımı yapmadan insanlar bir araya getirebilecek çocuklarımız için geleceğimiz için ülkemiz, milletimiz, memleketimiz için hayırlı adımlar atabilecek. Temiz Toplum Derneğinin Sancaktepe Temsilciliği’ni ve liderliğinde inşallah kurmuş olacağız” dedi.

Bilal Ay, “Sancaktepe News’i e zaten takip ediyoruz. İstanbul’da istikrarlı olarak yoluna devam eden ilkeli olarak yoluna devam eden ve basın temsilcilerinden bir tanesi. Bu vesile ile misafiriniz olmak bizi son derece mutlu etti. Ben tekrar teşekkür ediyorum. Yayın hayatınıza aynı ilkelerle aynı prensiplerle savrulmadan devam etmenizi temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.