BAYRAM ÖZTÜRK; YAŞANABİLİR SANCAKTEPE İDEALİMİZ VAR - Sancaktepe News Sancaktepe News BAYRAM ÖZTÜRK; YAŞANABİLİR SANCAKTEPE İDEALİMİZ VAR Genel Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

BAYRAM ÖZTÜRK; YAŞANABİLİR SANCAKTEPE İDEALİMİZ VAR

Bu haber 22 Ekim 2020 - 18:57 'de eklendi ve 158 views kez görüntülendi.

BAYRAM ÖZTÜRK; YAŞANABİLİR SANCAKTEPE İDEALİMİZ VAR

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, Siyasi Parti, STK, Kamu kurum ziyaretleri kapsamında Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Siyasi Parti, STK, Kamu kurum ziyaretleri kapsamında Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığını ziyaret eden Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkan Vekili Bayram Öztürk’ten partinin pandemi döneminde yapılan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Halit Soytürk, Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkan Vekili Bayram Öztürk’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken Bayram Öztürk, Sancaktepe News TV mikrofonlarına Saadet Partisinin Sancaktepede yaptığı çalışmaları ile ilgili açıklamalar da bulundu.

Pandemi sürecinde yaptığınız çalışmalardan bahseder misiniz?

Ülkemiz ve dünya insanlarının zor bir süreçten geçtiğini dile getiren Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkan Vekili Bayram Öztürk, “son dönemlerde başta kardeş ülkemiz Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan savaştan dolayı kardeşlerimizin sıkıntıları inşallah bir an önce sona erer. Saadet partisi olarak partimizin tün etkinliklerini ve çalışmalarına devam ediyoruz. Toplantılarımıza devam ediyoruz. Bu toplantılarımızı daha çok onla in üzerinden gerçekleştiriyoruz” dedi.

“Yaşanabilir Sancaktepe İdealimiz Var”

Sancaktepe için idealiniz nedir?

Fiziki ve ekonomik şartlar parti çalışmaları için önemli olduğunu dile getiren Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkan Vekili Bayram Öztürk, “Saadet Partisi olarak misyonumuz tüm dünya insanlığının huzur ve mutluluğudur. Sancaktepede önceliğimiz ahlak ve maneviyattır. Sancaktepede insanlarımızın mutlu olarak yaşamasını istiyorum. Bunların olması için başta genel olmak kaydıyla yerel yönetimlerin eliyle olacaktır. Yaşanabilir Sancaktepe. İnsanların mutsuzluğunu görüyoruz. İdealimize uygun belediyemiz var diyebileceği ortamları arzu ediyoruz. Biz bunun için çalışıyoruz. Saadet Partisi olarak bakış açımız tüm insanların mutluluğu güvenliği sokağına kadar yaşaya bileceği Sancaktepe idealimiz var” ifadelerini kullandı.