Sancaktepe News GÜNDEM Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

BAYRAM ÖZTÜRK, SEÇİM DE VERİLEN SÖZLER TUTULDU MU?

Bu haber 25 Ekim 2021 - 13:18 'de eklendi ve 146 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Saadet Partisi genişletilmiş İlçe Divan toplantısını Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Av. Bülent Kaya’nın katılımı ile yaptı.

Cumartesi akşamı Samandıra Motta Rastaurantta Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığının aylık genişletilmiş toplantısına katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya, teşkilat mensuplarına teşkilat eğitim sunumu yaparken gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Asiye Soytürk’ün ülke gündemi ile ilgili sorularını cevapladı.

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanının açılış konuşması ile başlayan aylık genişletilmiş ilçe divan toplantısı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya teşkilat eğitimi sunumu yaptı. Saadet Partisine yeni katılan üyelere Bülent Kaya rozetlerini taktı. İlçe Başkanı Bayram Öztürk Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya’ya duvar saati hediye etmesiyle birlikte toplantı sona erdi.

BAYRAM ÖZTÜRK, İSTİHDAMA DÖNÜK SEÇİMLERDE VERİLEN SÖZLER TUTULDU MU?

Sancaktepe genelinde yaptıkları çalışmanlar hakkında bilgi veren Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, “ilçemizin birçok problemi var. Bu problemlerin çözümü noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Samandıra merkez ve diğer bazı yerlerde, Metro çalışmalarından dolayı yollar trafiğe kapatılmış bulunmaktadır. Bu kapatma mecburi bir durum. Biz bunu biliyoruz ancak isteğimiz alternatif yolların devreye sokulması, ağır ve gürültülü trafik için çevre yolu yapılması gerekmektedir. Diğer bir husus da İlçemizde Yaşanan ekonomik sıkıntı en çok asgari ücretle geçinen vatandaşlarımızı etkiledi. İstihdama dönük seçimlerde verilen sözler vardı. Verilen sözler tutuldu mu? Sözler tutulduysa bugüne kadar istihdam edilen sayı kaç? Bize bilgi verilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Teşkilat mensuplarına eğitim sunumu yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Asiye Soytürk’ün doların yükselişi ve siyasetin gündemi ile ilgili sorusuna şöyle cevap verdi.

AV. BÜLENT KAYA, TÜRKİYE ANCAK ERKEN SEÇİM İLE SORUNLARDAN KURTULUR

Türkiye’nin esas meselesinin geçim sorunu olduğunu dile getiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya, “Saadet Partisi olarak seçimi ittifakı değil, geçim İttifak programıyla Mart ayından bu yana zaten arazide çalışıyoruz. Her geçen gün gerçekten bu ülkenin esas sorunu geçim sorunu olduğunu ortaya koyduk. Hükümetin ön görülemez artık yazık demekten başka hiçbir yorum yapılamayacak kararları ülke ekonomisinin git gide içinden çıkılamaz hale getirdi. Dolayısıyla hem döviz artışı hem maliyet artışlarının önümüzdeki günlerde enflasyonu daha da körükleyeceğine ve insanlarımızın daha da fakirleşeceğini düşünüyoruz. Bir an önce hükümetin biraz daha aklıselim istişareye önem veren ve gerçekten ehliyet ve liyakata dayanan kararlar alması gerektiğini düşünüyoruz.

Saadet Partisi olarak bizler Türkiye’nin ancak bir erken seçim ile bu sorunlar kurtulacağını düşünüyoruz. Yeni bir hükümete kavuşacağını düşünüyoruz. Milletimiz rahat olsun. İnşallah ilk seçimde Saadet partisi olarak biz yeniden ülke yönetiminde var olan sıkıntıları çözmek için bir gayret içerisine gireceğiz” ifadelerini kullandı.