BAYRAM ÖZTÜRK; HERKES BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

BAYRAM ÖZTÜRK; HERKES BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR

Bu haber 22 Kasım 2021 - 17:23 'de eklendi ve 193 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığının 4. Olağan Kongresinde İlçe Başkanı Bayram Öztürk oldu.

21 Kasım Pazar günü Eyüp Sultan Kültür Merkezinde sabah saat 11 de başlayan Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığının 4. Olağan Kongresinde tek aday olan Bayram Öztürk, delegelerin tamamının oyunu alarak ilçe başkanı oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=DMB4tcUS3Z8&t=1027s

Taha Akgül Spor Kompleksi, Eyüp Sultan Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığının 4. Olağan Kongresine Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, İl Başkan Yardımcıları Abdulkadir Çelebi, Selahattin Acaroğlu il Yöneticileri Abdulkadir Aslan, M. Tuğrul Aksoy, Mehmet Yağanlı, SP Sultanbeyli İlçe Başkanı Fettullah Bülbül, Pendik ilçe Başkanı Yasin Kadıoğlu ve Sancaktepe ilçesinde bulunan siyasi parti temsilcileri, Darul Erkam Dernek Başkanı Oktay Soran, Sancaktepe Esnaf ve Sanatkârlar Derneği (ESDER) ilçe Başkanı Erkan Güneş, ilçede bulunan bir çok STK temsilcileri, Sancaktepe Muhtarları ve çok sayıda partili katıldı.

Saadet Partisi Sancaktepe ilçe Başkanı Bayram Öztürk 4. Olağan kongrede yaptığı konuşmada katılımcılara ve delegelere teşekkür ederken şöyle devam etti.

Bizi ayrıcalıklı kılan inancımız, tarihimiz ve kültürümüz olduğunu dile getiren Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, “Biz tüm varlığı Allah’ın yarattığına inanırız. Bu yaratmayı bir fıtrat üzerine yarattığına inanırız. Yaratılış fıtratımıza uygun yaşadığımızda tüm insanlığın Refah ve Saadete kavuşacağına inanırız. Mazlumların yanında olmak, zulmü engellemek, adalet üzere hareket etmek, haksız kazancı ortadan kaldırmak, faizci düzeni değiştirmek, kamu malını korumak, kul hakkı yememek, rüşvet, iltimas ve irtikaba karşı çıkmak, nesli bozan zinaya, aklı bozan sarhoşluğun yaygınlaşmasına karşı olmak bu fıtratın gereğidir”.

 ÖZTÜRK; “HAİM NAHUM PROJESİ TIKIR TIKIR İŞLİYOR”

Yaşanan ekonomik gelişmelere değinen Bayram Öztürk, “Finans ekonomisi martavalıyla 18 yılda 500 milyar doları aşan faiz ödemesi yaptığımızı görmezden gelemeyiz. Bu rakamın, yatırımlara ayrılan bütçe payının çok çok üzerinde olduğunu, bu yolla sömürüldüğümüzü fark edenleriz biz. Yıllık faiz ödememizin tüm belediyelere ayrılan paydan yüksek olduğunu görenleriz biz. Üretim ekonomisine yönelmeyerek 20 milyona ulaşan gerçek işsiz insan sayımızı, Haim Nahum projesinin tıkır tıkır yürütüldüğünü görmemizi, güzel, yaldızlı cümleler etkileyemez. Emperyalistlerle oturup kalktıklarına sevinmemizi isteyenler olabilir, ama biz, büyük orta doğu projesinin, yani, büyük İsrail projesinin yürütüldüğünü görüp, bu oturup kalkmaların insanlığın menfaatine olmadığını görürüz ve buna sevinemeyiz. Bu uğurda milyonlarca insanın katledildiğini, yerinden yurdundan edildiğini, buna da oylarıyla milletimizin alet edildiğini görmezden gelemeyiz”.

 ÖZTÜRK, “HERKES GEÇMİŞİMİZE BAKABİLİR”

Haim Nahum projesinin tıkır tıkır işlediğini dile getiren Öztürk, “Herkes geçmişimize bakabilir. Milli Selamet ve Refah hükümetlerimize ve hüküm etme sürecinde neler yaptığımıza bakabilir. Muhalefette bulunduğumuz süreçte de aynı doğruları savunduğumuzu ve hükümetleri sürekli ikaz ederek doğru olana yönlendirmeye çalıştığımızı göreceklerdir. Son 20 yıldır gidilen yolun, yol olmadığını söyleyenleriz biz. Şimdi bu salonda olanlar, bunu gören kardeşlerimdir. Hiç birisi için iktidar menfaatleri çekici olmadı. İşte, dünyasını ahiretine tercih etmemek budur! İşte şahsi menfaatini, toplumun, insanlığın menfaatinin önüne geçirmemek te budur”.

 ÖZTÜRK; “HERKES BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR”

Hiç kimseyi kategorize etmeyeceklerini dile getiren İlçe Başkanı Bayram Öztürk, “İnancı, yaşam tarzı, aidiyeti ne olursa olsun, herkes bizim muhatabımızdır. Herkes bizim önceliğimizdir. Biz kindar değiliz. Geçmişte ne yapmış olursa olsun, herkesten ömrünün sonuna kadar umut var olacağız. Yolumuz kolay yol değil. Ama tek güvencemiz var! Onların dağları yerinden oynatacak kadar hileleri olsa bile Allah’ın yardımı bize yeter. Bu kongre vesilesiyle, yeniden bileneceğiz. 8 milyarlık insanlığın sorumluluğunu hissederek, 465 bin nüfuslu bizim görev alanımızda insanımıza bu doğruları ulaştıracağız. İlk Genel seçimde bu kötü gidişe dur demek, ilk yerel seçimde Sancaktepe’li hemşehrilerimize layık oldukları hizmeti verebilmek için takatimizin sonuna kadar çalışacağız” ifadelerini kullandı.