Sancaktepe News Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

BAYRAM ÖZTÜRK, GEMİYİ SAĞ SALİM LİMANA YANAŞTIRMALIYIZ

Bu haber 01 Kasım 2021 - 17:51 'de eklendi ve 364 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Bayram Öztürk, Sancaktepe Muhtarları ve STK temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Çelebi ve İlçe Başkanı Bayram Öztürk, Sancaktepe İlçe Muhtarları ve STK temsilcileri ile Samanadıra Motto Rastaurant’ta kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda ilçe ve ülke gündeminin konuşulduğu kahvaltıda Muhtarlar ve STK temsilcilerinin sorularını Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Çelebi cevapladı.

Samanadıra Motto Rastaurant’ta kahvaltıda birer konuşma yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Çelebi ve İlçe Başkanı Bayram Öztürk şunları söylediler.

“GEMİYİ SAĞ SALİM LİMANA YANAŞTIRMALIYIZ” 

Ülke gündemi ve Sancaktepe özelinde artı değer olarak neler yapabilirizin konuşulduğu programda selamlama konuşması yapan Sancaktepe Saadet Partisi İlçe Başkanı Bayram Öztürk, “Uzun zamandır bir araya gelmek için çalışıyorduk. Sancaktepe’nin sorunlarını konuşup tartışmak için artık bu bir zaruret olmuştu bu yüzden davetimize katılım sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Nasıl yerküre, ülkemiz bize ait ise Sancaktepe insani olarak bizlere emanet. Daha Yaşanabilir ve Adil Bir Dünya için gayret ediyoruz. Bu uğurda muhalefet olarak çalışıyoruz. Asgari ücret artsın, emeklimiz daha iyi şartlarda yaşasın. Çocuklarımız ve torunlarımız daha güzel eğitim öğretim alabilsin diye var gücümüzle çalışıyoruz. Merhum Erbakan Hocamızın da yaptığı gibi muhalefet olarak farklı çalışma mekanizmalarını geliştirerek iktidarın sorunları çözmesi için yönlendiriyoruz. İyi insan, güzel insan karşısındaki kişiye kin güderek muhalefet yapmaz. Yapmamalı. Bu yüzden bu gemiyi savaşlardan, fırtınalardan, kavgalardan kaçırıp sağ salim limana güvenle yanaştırmalıyız” dedi.

“MİLLET YÖNETİME ALET EDİLİYOR”

Konuşmasının ardından sorulan soruları cevaplayan Saadet Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Çelebi şunları söyledi. İstanbul İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Çelebi “Geçenlerde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladık. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Cenabı Hak bir daha ülkemize böyle bir savaş yaşatmasın inşallah. Şu anda yaşadığımız Demokrasi mi? hayır. Erbakan hocamız “Milletin yönetime alet edildiği” dediği bir yönetim yaşıyoruz. Bugün yaşadığımıza Cumhuriyet denir mi? bunu demek için de çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.