Sancaktepe News GÜNDEM GÜNDEM Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

BAYRAM ÖZTÜRK, ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bu haber 13 Şubat 2022 - 23:16 'de eklendi ve 131 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe teşkilatı ziyaretlerine devam ediyor. Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı kongresinde güven tazeleyen Bayram Öztürk, Esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Kongre sonrası Esnaf Ziyaretlerinin yanında “Her Mahallede Bir Sancaktepe” projesi kapsamında başlatılan program ile vatandaşları dinlemeye devam ediyor. İlçe Başkanı Öztürk, “tüm çalışmalarımız yaşanabilir Sancaktepe için mücadele ediyoruz” dedi.

BAYRAM ÖZTÜRK “ÜLKEMİZ ŞU ANDA 4 KRİZ YAŞIYOR”

Ülkeye dair bazı endişeleri olduğunu dile getiren Sancaktepe Saadet Partisi İlçe Bayram Öztürk, “Ülkemize dair bazı endişelerimiz var. Biz dün kurulmuş bir parti değiliz. 50 yıldır siyasi arenada halkımızla iç içeyiz. Problemleri, dertleri dinlemek için Sancaktepede her mahallesini geziyoruz. Ülkemiz şu anda 4 kriz yaşıyor. Bunlar; Adalet, Eğitim, Ekonomi ve Ahlak krizi. Diğer üç krizi çözebiliriz. Ancak ahlaki çöküntü toplumun bütün kesimini çürütür. Siyasiler söylemleriyle, toplum katmanlarını kutuplaştırıyor, ayrıştırıyor. Birbirine düşman ediyor. Sonuçta bu hale geliyoruz. Saadet Partisi iktidarında, adil gelir dağılımıyla, ahlaklı yöneticilerle bu sorunların hepsinin üstesinden geleceğiz. Denenmişi denemeyip daha iyisini bulma arayışına girmelisiniz” şeklinde konuştu.