Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

BAYRAM ÖZTÜRK, ADİL DEVLET VE ADİL PAYLAŞIM İSTİYORUZ

Bu haber 15 Nisan 2022 - 14:53 'de eklendi ve 202 views kez görüntülendi.

İnsanca Yaşam, Adil Devlet Adil Paylaşım ve ‘Seninle Olur’ sloganıyla stant çalışmasını Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı ilçenin merkezlerinde yapmaya devam ediyor.

Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı, Saadet Partisinin Şubat ayında açıkladığı yeni konsepti olan ‘İnsanca Yaşam’ mottosu, ‘Adil Devlet Adil Paylaşım’ ön sloganı ve ‘Seninle Olur’ sloganıyla stant çalışmalarını ilçenin her mahallesinde yapmaya devam ediyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun şubat ayında Saadet Partisi İstanbul il divan toplantısında “Hürriyete, adalete, liyakate ve mutlu yarınlara inanıyoruz! Adil devlet ve adil paylaşım istiyoruz” diye kamuoyuna duyurduğu çalışma kapsamında Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı mahallelerde stant kurmaya devam ediyor.

Seninle olur stant çalışması yapan Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, “şubat ayında Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’nun Hürriyete, adalete, liyakate ve mutlu yarınlara inanıyoruz! Adil devlet ve adil paylaşım istiyoruz” diye kamuoyuna duyurduğu çalışma kapsamında Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanlığı olarak her mahallede stant kurmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın teveccühü güzel yapılan bu çalışmalar ile ‘Yaşanabilir Sancaktepe, Yaşanabilir İstanbul, Yaşanabilir Türkiye ve Yaşanabilir Bir Dünya’ için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.