Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

BAŞKAN DÖĞÜCÜ’NÜN MAKAMI ÇOCUKLARA EMANET

Bu haber 22 Nisan 2022 - 17:51 'de eklendi ve 173 views kez görüntülendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün makamı çocuklara emanet.

Sancaktepe Belediye Başkanlık makamına oturan Sancaktepe Safa İlkokulu öğrencileri Sancaktepe’de hayatı kolaylaştırmak için hazırladıkları projelerini sundular.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında başkanlık makamını Safa İlk Okulu öğrencilerine emanet etti. 11 tane geleceğin başkanını ağırlayan Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, küçük başkanların projelerini tek tek dinleyen Döğücü, yaşattıkları güzel gün nedeniyle Sancaktepe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, ekibine ve öğrencilere teşekkür ederken öğrencilere hediye taktim etti.  

Sancaktepe Belediyesi başkanlık makamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlik kapsamında Safa İlk Okulu öğrencilerini ağırlayan Başkan Şeyma Döğücü’ye Sancaktepe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş, Milli Eğitim Şube Müdürü Dursun Teyran, Safa İlk Okul Müdürü Cavit Eryakti, sınıf öğretmenleri eşliğinde öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.

DÖGÜCÜ; ÇOCUKLARDAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİK

Öğrencilere makamını bırakan Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe News mikrofonlarına duyduğu mutluluğu anlatırken şöyle devam etti.

Tüm Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik eden Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Biz bugün çocuklarımız ile Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını ilk kez dünyada düşünen kutlayan Mustafa Kemal Atatürk’e çocuklarımız ile beraber teşekkür ediyoruz. Çocuklar bugün Belediye Başkanlığı deneyimi yaşadılar. Tüm çocuklarımız belediye başkanlık koltuğuna oturarak neler yapmak istediklerini hayallerini ve yapacaklarını aktardılar. Bizler çocuklardan çok şey öğrendik. Biz gençlerimiz ile her bir araya geldiğimizde kendi tecrübelerimizi aktarırken onlardan da çok şey öğreniyoruz” ifadelerini kullandı.

 BelediyeBaşkanı öğrencilere çeşitli hediyeler taktim ederken program fotoğraf çekimi ile sona erdi.