AZİM VE KARARLILIK! - Sancaktepe News Sancaktepe News AZİM VE KARARLILIK! YAZARLARSancaktepe News

SON DAKİKA

AZİM VE KARARLILIK!

Bu haber 11 Temmuz 2020 - 19:27 'de eklendi ve 100 views kez görüntülendi.

AZİM VE KARARLILIK!

Elhamdülillah Ayasofya açıldı.

Ben kendimi bildim bileli Ayasofya hep gündemimde oldu. Özellikle 29 Mayıs tarihi yaklaştıkça heyecanımız katlanarak artardı. Anadolu Gençlik Derneğinin organizesinde İstanbul ve İzmit programları öncesinde Ayasofya önünde sabah Namazı idrak etmek için bir araya geldiğimizde “Zincirler Kırılsın Ayasofya Açılsın” sloganı ile gecenin karanlığında haykırırdık. Şükürler olsun dualar kabul oldu.   

Ayasofya’nın açılmasında Türk siyasetine damgasını vuran Milli Görüş Lideri ve Saadet Partisi Merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamın mücadelesi unutulmamalı. Hayatı boyunca Ayasofya’yı gündeminden hiç düşürmedi. Ayasofya Milli Görüş Partileri Milli Nizam Partisi, Millî Selamet Partisi, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve Saadet Partisinin ve Dünyanın en büyük gençlik teşkilatı Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneğinin bir numaralı gündemi oldu. Milli Görüşün Ayasofya konusunda verdiği mücadele tüm dünyaya örnek olmuştur.

Kar, yağmur ve fırtınalı günlerde meydanlarda atılan “Zincirler Kırılsın Ayasofya Açılsın” sloganlarımızı gerçeğe dönüştüren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın yaptığı konuşmada Yahya Kemal, Nazım Hikmet, Necip Fazıl Kısakürek ve birçok isimden bahsetmesi güzeldi. Hayatında Ayasofya’nın yeri bir başka olan Merhum Erbakan hocamızı anmaması dikkatlerden kaçmadı.

Uzun yıllar yağmur demedin çamur demeden her fırsatta Ayasofya için gece demeden gündüz demeden bir araya gelen Milli Görüşçülere hedefine yürüyen Saadet Partililer ve Anadolu Gençlik Derneği temsilcileri sizleri tebrik ediyorum. Azim ve kararlılık ile Erbakan Hocamın başlattığı yolda yapılan engellere rağmen yolundan ayrılmayanlara, Erbakan Hocamın yokluğunda bile onun başlattığı Ayasofya sevdasından hiç vaz geçmeyen Anadolu Gençliğe şükranlarımı sunuyorum. Teşekkürler Milli Görüş, Teşekkürler sayın Cumhurbaşkanım.

Selam Ve Dua İle…

Halit Soytürkhalit@sancaktepenews.com
Halit Soytürk, Gazeteci Yazar. 1977 Trabzon Araklı Doğumlu. 1992 yılında başladığı meslek hayatına çeşitli Tv ve Haber kanallarında muhabir ve kameraman olarak devam etti. 1994- 1997 Kanal 7 Sakarya Karasu temsilciliği, Yurt Haber Ajansı Sakarya Karasu temsilciliği, Kanal 54 Sakarya Televizyonu, Kanal 60, İlke Tv de çeşitli belgesel ve tanıtım çekimleri yaptı. 2016 yılında Sancaktepe merkezli Cadde News Gazetesi ve 2020 ocak ayında Sancaktepe News Gazetesi’ni kurarak Sancaktepe'nin tek Yazılı Basın Genel Yayın Yönetmeni. Sancaktepe merkezli Sancaktepe News Gazetesi ve İstanbul geneline Cadde News Gazetesi ile yayın hayatına devam ediyor.