Sancaktepe News GÜNDEM Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

AV. ŞEYMA DÖĞÜCÜ’YE TAZİYE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Bu haber 18 Şubat 2022 - 0:23 'de eklendi ve 184 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkanvekili ve Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye taziye ziyaretinde bulundu.

13 Şubat Pazar günü vefat eden merhume Mücella Yıldırım için Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Kadın ve Aile Merkezinde taziyeleri kabul etmeye devam ediyor.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, merhume annesi Mücella Yıldırım için taziye ziyaretine Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkanvekili ve Eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu ve Sancaktepe’liler başsağlığı dilediler.

Annesinin vefatı nedeni ile cenazeye katılanlara, arayarak ve sosyal medya üzerinden taziyelerini iletenlere sosyal medya hesabından teşekkür eden Sancaktepe Belediye başkanı Av. Şeyma Döğücü, “Anneciğimin ebediyete irtihali vesilesiyle arayarak dua ve desteklerini ileten Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcılarımıza, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe’ye, milletvekillerimiz ve teşkilatımızın her kademesinde görev yapan dava arkadaşlarıma, sürecin başından itibaren yanımızda bulunan Çorum Belediye Başkanımız, Çorum İl Başkanımız ve milletvekillerimize; bizi yalnız bırakmayarak arayan, mesaj atan ve sosyal medya üzerinden taziye dileklerini ileten tüm dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Belediyesi Kadın ve Aile Merkezi’nde Merhume Mücella Yıldırım Hanımefendinin ruhu için Cuma namazından sonra saat 14.30’da mevlüd okutularak sona erecek.