Sancaktepe News GÜNDEM Sancaktepe News Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

AV. ŞEYMA DÖĞÜCÜ, PROF. DR. NURETTİN YİYİT’İ ZİYARET ETTİ

Bu haber 10 Şubat 2022 - 22:16 'de eklendi ve 224 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekim Bilim Kurulu Üyesi ve Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Nurettin Yiyit’i ziyaret etti.

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi Başhekimi görevinden Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekim olarak atanan Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi ve Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Nurettin Yiyit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi Başhekimliği döneminde Sancaktepe’ye vermiş olduğu hizmetten dolayı Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiyit’e teşekkür etti.

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesini gezdirerek hastane hakkında bilgi verdi.