Sancaktepe NewsSancaktepe News

SON DAKİKA

ARZU KARAALİOĞLU, “2023 VE LİDER ÜLKE TÜRKİYE İÇİN

Bu haber 03 Mayıs 2022 - 12:44 'de eklendi ve 217 views kez görüntülendi.

Sancaktepe Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı iftarda buluştu. MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı 24 Nisan akşamı Motto Rastaurantta Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’nün katıldığı iftar programında teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Sancaktepe Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu’nun ev sahipliğinde Motto Rastaurantta verilen iftar Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Programa MHP İl Teşkilatı Anadolu Yakası Bölge Başkanı Hakan Aslan, Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü, Sancaktepe Ülkü Ocakları Başkanı Batuhan Has, MHP İlçe yöneticileri, mahalle başkanları, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tüm katılımcılara teşekkür eden MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, “2023 yılında lider ülke Türkiye Kapsamında Liderimiz Devlet Bahçelinin taktirleriyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar başkan seçilmesi için gece gündüz çalışacağız. Cumhur ittifakını ayırmak için her türlü entrikaları çevirenler unutmasın ki ya Devlet başa ya Kuzgun Leşe. Her şey lider ülke Türkiye için” ifadelerini kullandı.

 MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu’na Cumhur İttifakı kapsamında yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma döğücü, “2023’e doğru yan yana ve ayrılmaz birer parçasıyız. Sayın Cumhurbaşkanımıza Cumhur İttifakımız ile birlikte çok güzel bir oy oranı ile tekrar Cumhurbaşkanı olması için hep beraber çalışacağız” ifadelerini kullandı.